Una molt bona participació catalana en el Campionat d’Espanya Infantil i a la Copa Federación

El passat 21 i 22 d’abril va tenir lloc a Logroño el Campionat d’Espanya Infantil de patinatge sobre gel que va acollir a patinadors i patinadores de diferents llocs d’Espanya i que va recollir els següents resultats pel que fa als patinadors i patinadores catalanes:

En categoria Infantil Femenina, l’Alexandra Bernadó del FCB va aconseguir la 4a plaça en el programa llarg i la 8a en el programa curt. Les seves companyes de club, la Maria Rodriguez i la Marta Guinovart van fer 9a i 10a en el programa llarg i 11a i 6a en el curt.

Pel que fa a les representants del CPP, la Maeva Gallarda va fer 6a en el programa llarg i 10a en el curt i l’Eva Comas va fer 12a en el programa llarg i 13a en el curt. La Laia Bertran va aconseguir la 14a plaça en el programa llarg i la 15a en el curt i la Maria Canal va fer 28a en el curt i 32a en el llarg.

Finalment, pel que fa a les representans del club CEGVA, club que aquest any ha classificat a 7 patinadores per participar en les diferents categories d’ aquesta prova, en el programa curt, la Klara Voboriloba es va classificar en 4a posició, però en el programa llarg i com a conseqüència de la pressió va baixar a la 11a plaça. L’Ona Masip va tenir pitjor sort en el programa curt classificant-se la 22a, però en el programa llarg va remuntar fins a la plaça 12 aconseguint la 16a posició. Maria Canal, en el curt va classificar-se en el lloc 28è i després en el programa llarg va fer 32a.

El mateix cap de setmana també va tenir lloc la Copa Federación de patinatge on els patinadors i patinadores catalanes van fer una excel·lent participació. Pel que fa a les noies, l’Anna Gabara del FCB va fer 1a i la seva companya de club l’Ingrid Amarante va aconseguir el 4t lloc, dos per sobre de la també companya de club la Cristina Manzanera que va fer 6a. La Nuria Cuní del CCP va fer 9a i la Carmen Nart i la María Riart, del CEGVA, que era la primera vegada que competien en aquesta prova, van aconseguir la 12a i la 13a posició respectivament.

Per veure les classificacions oficials cliqueu a l’apartat disciplines de la nostra web