Vallgorguina decideix els campions de la Copa d’Espanya de Múixing

Els dies 14 i 15 de febrer es va disputar a Vallgorguina (Barcelona) la tercera prova de la Copa Gos Àrtic, que ha suposat també el desenllaç de la Copa d’Espanya de Múixing. Una cursa a doble jornada que va puntuar per a la Lliga Catalana de Canicross i Bikejoring.

El dissabte 14 es va fer la primera cursa, amb un circuit de 7 quilòmetres, que va resultar molt exigent físicament per als participants, pels importants desnivells que van haver d’afrontar en un traçat amb nombrosos revolts que demanaven la màxima concentració i una bona comunicació entre corredor i gos. Diumenge es va disputar la segona mànega, amb un circuit una mica més curt i on es va poder veure com la majoria de participants milloraven substancialment els seus cronos.

Copa d’Espanya
Aquesta prova de Vallgorguina ha estat la darrera puntuable per a la Copa d’Espanya. El triomf entre els participants de la categoria de kart amb 4 gossos ha estat per a Jorge García Sanz. Entre els corredors de bikejoring masculí, victòria per a Iskander Kobeaga, mentre que Santi del Valle s’ha anotat la primera posició en patí. Pel que fa al canicross, triomf entre els homes per al català Javier Torres i entre les dones per a la basca Leire Fernández.

Lliga Catalana
Pel que fa als participants de la Lliga catalana de canicross, triomf a la categoria de bikejoring per a Albert Subirats en homes i per a Marta Bosch en dones. En canicross, el més ràpid durant el cap de setmana ha estat Daniel Artero i entre les dones Lali Masriera.

Amb aquesta carrera la Copa Gos Àrtic ha superat el seu equador. La pròxima cita serà els dies 7 i 8 de març, sobre neu, a Baqueira Beret, on es disputarà la cita reina del calendari de múixing neu, amb els Campionats d’Espanya i de Catalunya. A més, com a principal novetat, es convoca el Campionat d’Espanya de Mitja Distància.

Recordeu que trobareu puntualment totes les novetats relatives a la Copa Gos Àrtic al web
www.clubgosartic.cat, així com a les principals xarxes socials.

Enllaços relacionats
Classificació Lliga Catalana Canicross