Vallgorguina es prepara per acollir la 3era prova de la Copa Gos Àrtic

Aquest cap de setmana es disputa la tercera prova de la Copa Gos Àrtic, que suposarà també el desenllaç de la Copa d’Espanya de Canicross i Bikejoring.

La cita és a Vallgorguina, a Can Pradell de la Serra, al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Més de 70 participants vinguts d’arreu de l’estat espanyol participaran en aquesta prova, que es disputa sobre terra, i que ha previst dos circuits diferents per a les dues jornades de cursa.

Dissabte la cita és a les 16h i els corredors hauran de completar un traçat de gairebé 7 quilòmetres, molt exigent, amb algunes zones de desnivell i revolts que posaran a prova la seva resistència i la seva habilitat per a comunicar-se amb els seus gossos. Diumenge el primer participant sortirà a les 9h i el traçat serà una mica més curt, pròxim als 6 quilòmetres.

Propera cita sobre neu

Amb aquesta carrera la Copa Gos Àrtic arriba al seu equador. Passada la prova de Vallgorguina, la pròxima cita serà els dies 7 i 8 de març, sobre neu, a Baqueira Beret. La temporada es clourà el 28 de març a La Pobla de Cérvoles, amb la darrera cursa i la gran festa final amb l’entrega de premis als guanyadors.

Enllaços relacionats
Nota Informativa