Vallverdú i Martínez millors marques personals a Granada 2015

La jornada d’ahir dijous a Igloo Ice Rink de Granada estava reservada a la velocitat i es va disputar la prova dels 500 metres.

Els patinadors de velocitat del centre de tecnificació de Short Track de la FCEH i del Barcelona Short Track, tot i que van tornar a quedar fora dels quarts, van aconseguir rebaixar la seva marca personal en la distància dels 500 metres, la segona prova de velocitat disputada ahir a Granada. Roger la va abaixar en un segon aconseguint 45’813 i quedant-se a menys d’un segon del rècord d’Espanya que l’ostenta Alvaro Peñas amb 44’901 segons. Pel que fa a Victor Martínez, tot i patir una relliscada al final de la cursa, també va abaixar en mig segon la seva marca. Segons el Responsable de Short Track de la FCEH, Rubén Llop, ‘els patinadors continuen la seva progressió’. 

La prova va estar dominada per Korea i es va batre el rècord universitari dels 500 metres, tres vegades seguides en els homes i dues vegades en la categoria dones.

Recordem que ahir els velocistes catalans van participar a la prova dels 1.500 metres on Victor Martinez va aconseguir entrar 4t de la seva sèrie i 24è de la general i Roger Vallverdú  6è de la sèrie i 32è de la general. Avui divendres 13 de febrer finalitzen les proves de Short Track al Igloo amb els 1.000 metres i les espectaculars finals de relleus.