Victòria còmoda del C.G. Puigcerdà durant la visita del C.H.H. Txuri Urdin

Aquest dissabte 6 d’octubre s’ha disputat la 4a jornada de Lliga Nacional d’Hoquei Gel que va cloure amb la victòria de l’equip ceretà a la seva pista davant el CHH Txuri Urdin, per 7 gols a 3, i amb la derrota del FC Barcelona davant el líder de la classificació, l’Escor Bakh, que ja suma quatre victòries de quatre jornades disputades.

Els alabesos segueixen liderant la classificació amb tres punts d’avantatge respecte al Club Gel Puigcerdà, que continua segon, i respecte al Club Gel Jaca, que també van aconseguir la victòria davant el SAD Majadahonda per 6 a 8 i es situen al tercer lloc de la classificació. El FC Barcelona continua en la 5a posició per davant del SAD Majadahonda que encara no ha sumat cap victòria en aquesta lliga nacional.

Pel que fa al partit del CG Puigcerdà, l’equip català va defensar el partit amb força i es va mostrar superior des de la primera part que va acabar amb un marcador de 3-0. Durant la segona part, va continuar mostrant la seva superioritat i va mantenir-se fort tot i el gol del Txuri Urdin a la meitat d’aquest terç. Finalment, la tercera part va acabar de definir la superioritat de l’equip local tot i l’última arrencada dels bascs.

El proper dissabte dia 13 el CG Puigcerdà viatjarà a Jaca per jugar el clàssic amb el CH Jaca i el FC Barcelona a Madrid per jugar contra el SAD Majadahonda. A més, el líder s’enfrontarà a casa amb el CHH Txuri Urdin.