Victòria del FC Barcelona en la 2a jornada de Lliga Nacional

L’equip català va guanyar a la pròrroga a l’actual líder de la classificació, el SAD Majadahonda, per 4 gols a 3.

El passat dissabte 26 de setembre va tenir lloc la 2a jornada de Lliga Nacional d’Hoquei gel 2015 a Barcelona i San Sebastià. El FC Barcelona va rebre als madrilenys i actuals líders de la classificació provisional, el SAD Majadahona. La trobada va ser molt emocionant. Va finalitzar en empat després del temps reglamentari deixant parcials molt ajustats. Durant la pròrroga el FC Barcelona va fer el gol de la victòria.

FC Barcelona 4 – SAD Majadahonda 3

Només va fer falta un minut perquè l’equip de Majadahonda aconseguís el seu primer gol a mans de Luke Alesandre Bittle, setze minuts després el FC Barcelona aconseguia empatar a mans de Marc Ribas assistit per Oriol Ros. La segona part va tenir color madrileny, amb gols de Javier García Arias assistit per Eli Kim -Swallow i Alejandro Pedraz i Martín Trecu assistit per Juan Bravo. A partir d’aquest moment el FC Barcelona començava la seva remuntada durant el tercer període amb gols d’Einar Meyerson a passada d’Arnau Miquel i Juan gros a passada de Pablo Muñoz. Després dels dos gols, el partit va finalitzar amb el resultat de 3-3, el que suposava un punt per a cada equip. El tercer punt en discòrdia va ser del FC Barcelona durant la pròrroga, que gràcies a un gol des del punt de penal d’Oriol Ros, va decantar la balança del costat culer.

Pel que fa a l’altre partit de la jornada celebrat a San Sebastià, el CHH Txuri Urdin va guanyar al Club de Gel Jaca per 3-2 al palau de gel de Sant Sebastià.

Classificació provisional

La classificació general de la Lliga Nacional d’Hoquei gel 2015 segueix encapçalada pel SAD Majadahonda amb 4 punts, seguit del CHH Txuri Urdin i CH Jaca amb tres punts, FC Barcelona amb 2 i CG Puigcerdà amb 0 (CHH Txuri Urdin i CG Puigcerdà amb un partit menys).