Victòries del CG Puigcerdà i el FC Barcelona en la 2ona jornada de Lliga

El CG Puigcerdà es col·loca com a líder en solitari del Grup B i el FC Barcelona aconsegueix el seu primer primer triomf a la pista del Mil·lenni Logronyo CP.

La segona jornada de Lliga Nacional ens ha deixat dues victòries dels equips catalans. Per una banda els gironins han derrotat al SAD Majadahonda II per un còmode 23-1 en el Grup B, mentre que al Grup A, el FC Barcelona ha aconseguit els seus primers 3 punts després de guanyar a la pista del Mil·lenni Logronyo CP per 2-17. Ara per ara, celebrada aquesta 2ona jornada, el CG Puigcerdà i l’Aramon CH Jaca es situen ja com a líders en solitari dels seus respectius grups després de sumar la seva segona victòria consecutiva de la temporada i consolidar-se a la primera posició. Pel que fa al FC Barcelona, els blaugrana han aconseguit el seu primer triomf en la pista del Mil·lenni Logronyo CP, al qual es van imposar per un clar 2-17. 

La tercera jornada de Lliga Nacional tindrà lloc el proper 1 de novembre, moment en el qual el CG Puigcerdà s’enfrontarà a l’equip local de Milenio Logroño i el FC Barcelona rebrà a casa al SAD Majadahonda II. Pel que fa a la resta de partits s’enfrontrarà l’Steel Accorns Valdemoro contra el CHH Txuri Urdin i el SAD Majadahonda I contra el CH Boadilla.

Resultats 2ona jornada #LLNHG

Mil·lenni CP 2 – FC Barcelona 17 (0-5, 0-6, 2-6)
Aramon CH Jaca 9 – SAD Majadahonda I 2 (2-1, 5-0, 2-1)
CG Puigcerdà 23 – SAD Majadahonda II 1 (7-0, 11-1, 5-0)
CH Boadilla 0 – CHH Txuri Urdin IHT 26

Classificació Grup A

1.- CG Puigcerdà 6 punts
2.- FC Barcelona 3 punts
3.- SAD Majadahonda II 3 punts
4.- Mil·lenni Logronyo CP 0 punts

Classificació Grup B

1.- Aramon CH Jaca 6 punts
2.- CHH Txuri Urdin (-1) 3 punts
3.- Steel ACORNS Valdemoro (-1) 0 punts
4.- CH Boadilla (-1) 0 punts
5.- SAD Majadahonda (-1) 0 punts

Enllaços relacionats
Resultats complets 

Font: FEDH