Vielha acull el Campionat de Catalunya amb més de 60 catalans

Hi participen 30 patinadors i patinadores del FC Barcelona, 25 del CEGVA i 8 del CEPAP.

El Palai de Geu de Vielha acull del 16 al 18 de gener el Campionat de Catalunya Open 2015 i la Copa Cegva 2015 de patinatge artístic sobre gel, amb la participació de més de 60 patinadors i patinadores pertanyents als clubs catalans FC Barcelona, CEGVA i CEPAP. La competició está oberta només en les categories nacionals i internacionals (Debs, Basic Novice, Novice Advanced, Júnior ISU, Sènior ISU i Parelles de lliure) i tancada a clubs de la FCEH i de la FAEG pel que fa a les categories Autonòmiques A (Escola, Debutants, Benjamí, Aleví, Cadet i Veterans) i B (Debs A, Infantil A, Júnior A i Sènior A). 

La Copa Cegva, organitzada pel CEGVA i la FCEH, és la primera prova puntuable per a la Lliga Catalana de Patinatge Artístic 2014-2015, circuit que inclou a més la Copa Puigcerdà, la Copa Canillo i la Copa Internacional Ciutat de Barcelona. Arrencarà el divendres 16 de gener amb la competició de les categories autonòmiques A i B per continuar els dies 17 i 18 amb les competicions de les nacionals i internacionals. 

Del CEGVA hi prendran part les esportistes de gel Naia España, Nora Ripa, Nora Olivella, Irene Aris, Claudia Capdevila, Julia Feixa, Jara Beso, Abril Pastor, Marti Alonso, Ana Chesa, Anne Ripa, Alba Estrada, Marta Tetas, Leire España, Cleo España, Sara Monteagudo, Julien Levacher, Aina Masip, Ares Capdevila, Lucia Sanchez, Iria España, Georgina Serrallach, Griselda Serrallach, Tomás Llorençi i Alexandru Ilici.

Representant a la secció de patinatge sobre gel del FC Barcelona hi aniran Noa Barcons, Mar de Coral Moll, Annika Huestis, Meritxell Mollà, Lluís Garcia, Alba Ribera, Alexandra Martinez, Berta Guinovart, Júlia Rodriguez, Ingrid Amadoz, Marta Guinovart, Marc Tort, Anna Royo, Erika Riera, Fanny Maria, Martina Ruda, Martina Puiggalí, Ariadna Sibera, Jade Plancke, Marta Joly, Masha Goloubev, Ingrid Riera, Daniela Blanco, Maria Rodriguez, Mónica Carratalá, Irene Manau, Julia Ribas, Aleix Gabara i Ton Consul. 

Finalment del CEPAP hi participaran Giovanna Orsoni, Ona Fernández, Jan Vilella, Clara Gallarda, Eric Alís, Anna Bertran, Laia Bertran i Maeva Gallarda. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa