Vine a munyir la vaca de llet nostra, tot un èxit a la fira Bellver

Durant el Pont de la Puríssima ha tingut lloc a Bellver de la Cerdanya la Fira Pirineu Esport i Natura. Vine a munyir la vaca de llet nostra! ha estat una de les activitats més destacades de la fira.

Durant els dies 6,7 i 8 de desembre Bellver de la Cerdanya ha acollit la XXI Fira Pirineus Esport i Natura. És una fira que s’organitza sempre per el Pont de la Puríssima i que és molt coneguda pel seu Mercat d’ocasió de material d’esquí i de muntanya. Aquest any la fira ha presentat un Mercat Artesà de jocs gegants, alimentació, llana, bisuteria, etc, i l’activitat Vine a munyir la vaca de Llet Nostra!, Sponsor oficial de la FCEH, ha estat una de les activitats més destacades i tot un èxit de participació entre el més petits.

Llet Nostra, sempre participant amb els esports d’hivern
Llet Nostra va voler col·laborar amb la Fira Pirineu Esport i Natura portant la vaca Llet Nostra fins a Bellver de la Cerdanya per a què tots els petits puguessin gaudir d’una activitat lúdica com és l’experiència de munyir una vaca. També es van oferir diferents xerrades i conferències, per exemple sobre la seguretat a les pistes d’esquí, així com una demostració de trineu amb gossos i un taller de globos.