Welcome Winter Llívia celebra l’inici de la temporada

La Fira dels Esports i el turisme de neu torna a organitzar aquest any a Llívia els propers dies 1 i 2 de novembre.

Si t’agrada l’esqui, la neu i la muntanya tens una cita el primer cap de setmana de novembre a la vila de Llívia. Per quart any consecutiu el Club Esquí de Llívia i l’Ajuntament de Llívia organitzen un esdeveniment únic, un espectacle, un snow show on els freeskiers podran fer salts i acrobàcies en una pista de neu natural de cultiu.

Big Airbag

Un Big Airbag per petits i grans a l’aire lliure per tenir el primer contacte d’aquesta temporada amb la neu. Hi participen totes les estacions d’esquí de l’Alta i Baixa Cerdanya i el Capcir. Coneixeràs les novetats de les pistes i aquest any per primera vegada amb la possibilitat de comprar els forfets de temporada amb descompte. Demostracions i desfilades de les millors marques d’esquí i del nou material i roba esportiva per aquest hivern.

Mushing a la carta

També a la zona village hi trobaràs promocions d’empreses d’Outdoor , exhibició de “mushing a la carta”, podràs aprendre trucs de conducció amb el drive test de Land Rover ofert per Donnay, provar un Segway i moltes activitats més per celebrar l’inici de la temporada d’esquí. A més a més de xerrades tècniques, tallers i un parc infantil cobert pels més petits. Totes les activitats són obertes al públic. I no et perdis dissabte a la nit la Iª Octobertfest de la Cerdanya amb el patrocini de Moritz. Welcome Winter 2014, una cita imprescindible per l’esport, el lleure i el turisme al Pirineu.