A punt la 38a edició de la tradicional Marxa Beret

foto

Aquest cap de setmana Baqueira Beret acollirà la 38a edició de la tradicional Marxa Beret. La popular cursa d’esquí de fons, forma part del Circuit de Marxes Populars de Llargues Distancies FIS, de la Copa d’Espanya de Fons i de la 12a Copa Catalana d’Esquí de Fons.

Entre els més de 1.000 participants que disputen la prova any rere any, hi destacarà la participació catalana. Alguns dels nostres fondistes de la FCEH no es perdran una de les proves més històriques del calendari. En Gral Sellés i en Martín Morales del BELLVER, la Paula Martínez i en Pol Riu del CENA, en Jaume Pueyo Cesc Collel del CEFUC, la Martina Barrés i en Miquel Auladell del PEC i la Marta Moreno del CAEI seran alguns dels esportistes catalans que participaran en la prova organitzada pel Conselh Generau d’Aran, Baqueira Beret i l’ajuntament de Naut Arán.

El Pla de Beret serà l’escenari de la jornada que donarà el seu tret de sortida el diumenge a les 10 hores, amb les distàncies de 42, 21 i 10 quilòmetres simultaniament. Només es permetrà la tècnica clàssica.

 

Cursa de 40 quilòmetres:

Es disposarà́ una primera graella de sortida ÈLIT (16 traçades), pels corredors amb menys de 150 punts FIS en la Llista 2015/2016 que estiguin inscrits en la prova de 42 quilòmetres, per als corredors Master l, Master ll, Sènior i U20 amb llicència RFEDI (homes i dames) i els corredors/es classificats entre els 10 primers homes o 5 primeres dones de la distància de 42 quilòmetres de 2015 o 2016 de la Marxa.

 

Cursa de 20 quilòmetres:

Situats a 2 metres darrere dels participants de 40 quilòmetres, es disposarà́ d’una primera graella (8 traçades) on es situaran els corredors amb llicència RFEDI, per davant de la resta dels corredors de la Marxa Beret 20 quilòmetres.

 

Cursa de 10km

Situats a 2 metres darrere dels participants de 40km, es disposarà́ d’una primera graella (8 traçades) on es situaran els corredors amb llicència RFEDI, per davant de la resta dels corredors de la Marxa Beret 10 quilòmetres.

Destaca la prova Sprint Salamon com a novetat d’aquesta edició, una prova de modalitat lliure patinador de 1,5 quilòmetres de distància. Es disputarà a la població d’Artíes a les 16 hores i hi participaran 32 homes i 16 dones.

 

Enllaços relacionats

Web oficial de la Marxa