Manifest suport JJ.OO. i JJ.PP. 2030

Manifest suport JJ.OO. i JJ.PP. 2030

.

A continuació, et convidem a llegir el Manifest en suport de la candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030, així com a adherir-te amb la teva signatura (ho trobaràs a mitja pàgina).

.

[Versió en Català]

.

Davant l’oportunitat de presentar la candidatura per acollir els Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2030 a Catalunya, des de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH)  volem fer públic i reafirmar el ple suport al projecte olímpic.

.

SÍ a un projecte que impliqui:

.

 • IMPACTE ESPORTIU. Els esports d’hivern (gel i neu) i de muntanya com a part de la cultura esportiva del nostre país. Indispensable per fer créixer el nombre de practicants i el nivell esportiu de totes les disciplines esportives englobades en aquests JJ.OO. i JJ.PP., sumat a tots aquells avantatges que representa la pràctica de l’esport.

.

 • IMPACTE SOCIAL I COMUNITARI. Uns Jocs que serveixin de plataforma i d’altaveu en la lluita per la igualtat de drets i oportunitats, capaços de visibilitzar problemàtiques socials globals que requereixin actuacions urgents, com són la lluita contra el canvi climàtic, la igualtat de gènere, la migració i el racisme.

.

 • IMPACTE DE MARCA I IMATGE. Promoció dels Pirineus com a destinació turística desestacionalitzada, d’alt interès cultural, natural, gastronòmic i esportiu i de la mà de la ciutat de Barcelona.

.

 • IMPACTE ECONÒMIC. Un turisme desestacionalitzat que permeti el creixement d’altres sectors econòmics, amb l’objectiu de generar una economia diversificada que incentivi la fixació de població al territori i la generació de feines de qualitat i sostingudes al llarg de l’any.

.

 • MILLORA EN LA CONNECTIVITAT entre la gent del Pirineu, eina indispensable per a un desenvolupament integrat i equilibrat del territori.

.

 • RESPECTE AL MEDI AMBIENT. Garantir la integració dels aspectes ambientals en totes les dimensions del projecte amb l’objectiu de celebrar un esdeveniment amb el menor impacte ambiental.

.

 • UN NOU MODEL DE JOCS OLÍMPICS D’HIVERN.

.

SIGUEM CONSCIENTS QUE UNA OPORTUNITAT COM LA D’ACOLLIR UNS JOCS ES PRESENTA MOLT POQUES VEGADES EN LA HISTÒRIA D’UN PAÍS. NO ENS LA DEIXEM PERDRE!

Signa el manifest (1 de 2)

Signa el manifest (1 de 2)

Escriu el teu email i t’enviarem un correu de confirmació amb les passes que has de seguir per signar el manifest en suport a la candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030:

.


[Versió en Aranès]

.

Dauant dera oportunitat de presentar era candidatura entà acuélher es Jòcs Olimpics e Paralímpics d’Iuèrn 2030 en Catalonha, era Federacion Catalana d’Espòrts d’Iuèrn, FCEH, volem hèr public e reafirmar eth plen supòrt ath projècte olimpic.

.

SI a un projècte qu’implique:

.

 • IMPACTE ESPORTIU. Es espòrts d’iuèrn (gèu e nhèu) e de montanha, coma part dera cultura esportiua deth nòste país. Indispensable entà hèr créisher eth numéro de practicants e eth nivèu de totes es disciplines esportiues amassades en aguesti JJOO e JJPP, somat a totes aqueres avantatges que represente era practica der espòrt.

.

 • IMPACTE SOCIAU E COMUNITARI. Uns Jòcs que servisquen de plataforma e de nautavotz ena luta pera igualtat de drets e oportunitats, capables de visibilizar problematiques sociaus globaus que requerisquen d’accions urgentes, coma ei era luta contra eth cambiament climatic, era igualtat de genre, era migracion e eth racisme.

.

 • IMPACTE DE MÈRCA E IMATGE. Promocion des Pirenèus coma destinacion toristica desestacionalizada, de naut interès culturau, naturau, gastronomic e esportiu e dera man dera ciutat de Barcelona.

.

 • IMPACTE ECONOMIC. Un torisme desestacionalizat que permete era creishença de d’auti sectors economics, damb er objectiu de generar ua economia diversificada qu’incentive era fixacion de poblacion ath territòri e era generacion de trabalhs de qualitat e sostengudes ath long der an.

.

 • MELHORA ENA CONNECTIVITAT entre era gent deth Pirenèu, estrument indispensable entà un desvolopament integrat e equilibrat deth territòri.

.

 • PER ÇÒ QUE TANH ATH MIEI AMBIENT. Garantir era integracion des infraestrucctures e activitats des JJOO e JJPP en totes es fases deth projècte damb er objectiu de celebrar un eveniment damb eth menor impacte ambientau negatiu. UN NAU MODÈU DE JÒCS OLIMPICS D’IUÈRN.

.

SIGAM CONSCIENTI QU’UA OPORTUNITAT COMA ERA D’ACUÉLHER UNS JÒCS SE PRESENTE PÒQUI CÒPS ENA ISTÒRIA D’UN PAÍS. NON MOS LA DEISESQUEM PÈRDER!

.

.

.

.

En compliment de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, el Reglament UE 2016/679 i la LSSICE 34/2002, l’informem que les dades facilitades per vostè, així com les que es generin durant la seva relació amb l’entitat seran incloses en un fitxer, titularitat de FEDERACIÓ CATALANA D’ESPORTS D’HIVERN, amb la finalitat principal d’adhesió al manifest. Vostè pot accedir a les seves dades, rectificar-les, suprimir-les, limitar el seu tractament, així com també retirar el consentiment al seu tractament en qualsevol moment. Pot fer-lo enviant un e-mail amb l’assumpte “LOPD” i la seva sol·licitud a info@fceh.cat. També pot presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos.

Vostè pot obtenir més informació sobre els nostres col·laboradors, l’obtenció de dades, el delegat de protecció de dades, els fins amb els quals accedeixen a les seves dades… etc. en el següent enllaç: https://www.fceh.cat.

.