APP

APP

.

PER QUÈ AQUESTA APP?

· En un món que avança a mil revolucions i que, des de fa anys, viu instal·lat en una nova era digital i tecnològica sense precedents, des de la FCEH hem decidit fer un pas més per estar-ne plenament adaptats. Aquesta App ofereix als nostres assegurats un servei útil en un sol clic i al mòbil, és a dir, en una de les eines que més arribem a utilitzar tots al llarg del dia.

.

· Principalment, l’App ofereix als assegurats de la FCEH disposar de la seva llicència virtual amb un accés ràpid, sense necessitat de tenir la targeta física, doncs aquesta es deixa de realitzar. A partir d’ara, la targeta està integrada al propi mòbil. A més, paral·lelament a la targeta es disposa de la informació bàsica i indispensable a tenir en compte en cas de patir un accident.

.

· En plena urgència climàtica mundial, que amenaça de destruir molts dels ecosistemes que han caracteritzat la Terra durant segles, la reducció del plàstic és una de les mesures més necessàries. En aquest sentit, i coincidint amb el llançament de l’App, la FCEH aposta per deixar d’imprimir les targetes d’assegurat. Una petita però efectiva mesura per aportar el nostre gra de sorra en la lluita contra l’ús massiu de plàstics.

.

.

QUÈ OFEREIX?

· En primer terme, i més important, l’assegurat disposarà de la seva assegurança virtual, amb el codi de la llicència i l’històric de llicències contractades els darrers anys.

.

· A més, en cas de patir un accident, l’App conté tota la informació imprescindible per dur a terme el protocol corresponent: passos a seguir en primera instància, número de telèfon de trucada obligatòria, declaració d’accident i requeriments per efectuar el seguiment de la lesió. Informació que també està disponible en castellà.

.

· Però, a banda de l’assegurança, l’App també ofereix les notícies més destacades de la Federació, l’agenda de competicions FCEH, els resultats oficials, entre altres serveis que s’aniran incorporant en un futur. Entre aquests últims, un servei de seguiment en directe de competicions d’esquí alpí.

.

.

COM DESCARREGAR-LA?

Ben senzill!

Aquests són els passos a seguir:

1. Mòbil en mà, entrar a Play Store (sistema Android) o a l’App Store (sistema iOS d’Apple).

2. Escriure al cercador “fceh” o “federació catalana d’esports d’hivern”.

3. Seleccionar l’aplicació “FCEH” i descarregar-la.

4. Una vegada completada la descàrrega al mòbil, obrir l’aplicació.

5. Per accedir/iniciar la sessió es requereix:

5.1. Escriure el document identificatiu que hagi declarat l’assegurat per contractar el producte: DNI/NIE, Passaport o CatSalut.

5.2. Generar una contrasenya.

5.3. Posteriorment prémer la casella “Entrar”.

Una vegada s’ha accedit a l’App, no serà necessari tornar a detallar les dades personals de l’usuari, sempre i quan no es tanqui la sessió.

.


IMPORTANT

Polsant la pestanya SOS (part inferior de la pantalla), s’accedirà al protocol a seguir en cas d’accident. És molt important que els assegurats se’l llegeixin i el coneguin per tal que, en cas de necessitar prestacions mèdiques o d’utilitzar l’assegurança, sàpiguen com han de procedir.

Com s’ha comentat anteriorment, és important ressaltar que aquesta App substitueix la targeta física realitzada els darrers anys. Així doncs, a partir d’ara ja no s’efectuaran targetes de plàstic i l’assegurat disposarà de la seva assegurança mitjançant l’App del mòbil.

.


.

INFORMACIÓN DISPONIBLE EN CASTELLANO

Descargar Archivo PDF