Esports d’Hivern Barcelona (EH-BCN)

Esports d’Hivern Barcelona (EH-BCN)

.

El programa Esports d’Hivern Barcelona (EHBCN) va formar part del projecte estratègic “L’escola fa esport a la ciutat” entre els anys 2014 i 2024.

El programa Esports d’Hivern Barcelona s’integrà en el Programa d’Activitats Escolars (PAE) del Consell d’Innovació Pedagògica (CIP), dins del projecte Facilitació de Recursos Pedagògics, que posava a disposició dels centres una oferta d’oportunitats educatives de qualitat a partir de la sistematització dels agents educatius per tal de facilitar el coneixement de la xarxa del Consell i fer d’altaveu de les novetats educatives de la ciutat.

Esports d’Hivern Barcelona va néixer el curs 2014-2015, dissenyat i coordinat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), amb el suport de l’Institut Barcelona Esports (IBE).

Durant la darrera etapa del programa, es va dirigir únicament als centres escolars que formaven part del Pla de Barris de la ciutat o centres de màxima complexitat.

Els principals col·laboradors del programa van ser la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, les estacions d’esquí alpí i les estacions d’esquí nòrdic.

.

Quines estacions hi han participat?

Hi han participat les següents estacions:

.

Les dades de l’EH-BCN

Aquestes són les dades de la darrera temporada, 2023-2024:

Esports de neu: Esquí de fons, esquí alpí i snowboard = 23 escoles – 800 alumnes.

Més informació

Snow Kidz Awards

Premio Descubre la Nieve

Guardons de l’Esport

Pla de Barris

Consell d’Innovació Pedagògica

L’Escola fa esport a la ciutat

Consell de l’Esport Escolar de Barcelona

Institut Barcelona Esports

.