La Federació

Benvinguda

Benvinguda

Benvolguda família dels esports d’hivern,

A  ningú se li escapa que vivim moments especialment complicats, arran de la pandèmia de la Covid-19. Les circumstàncies, sovint capritxoses, han determinat que aquests mesos del tot incerts coincideixin amb un relleu a la presidència, després de la fi del mandat de l’Oscar Cruz. Un canvi de Junta Directiva, amb un nou equip, que engega una nova etapa fins al 2024 amb moltes idees al cap i ganes d’afrontar els reptes que s’esdevindran.

El primer, la crisi sanitària actual, que volem convertir-la en una oportunitat per als esports d’hivern. Ara, més que mai, és moment de potenciar les virtuts que engloben els nostres esports, la majoria practicats a l’aire lliure, en contacte amb la natura, amb distanciament social i ben protegits. Perquè l’esport és salut. I per això, hem preparat, de la mà dels principals integrants del sector, un calendari ple d’activitats que compleixen amb tots els protocols establerts.

Crec que per superar el complex escenari actual es requereix, entre altres aptituds, valentia, experiència, coneixement i molta capacitat de treball. Ingredients que reuneixen, amb escreix, els companys i companyes que conformen la nova junta directiva.

Es tracta del David Samper, Lluís Breitfuss, Victor Navarro, Elisabet Pous, Maite Balañà, Carles Blasco, Eudald Carol, Francesc Roca, Anna Geli, Rubén Llop, Sergi Rosés, Francesca Torrell, Marc Ordoñez, Judith Lluent, Berta Coll i Aureli Bisbe.

Un període de quatre anys al capdavant d’una entitat que ens permetrà treballar per l’esport, en tots els seus angles. Desenvolupar un projecte esportiu de referència, potenciar la promoció dels esports d’hivern i impulsar la formació esportiva des de la base fins a la tecnificació i l’alt rendiment, són alguns dels propòsits més essencials.

Afortunadament, al llarg de la meva trajectòria he pogut aprendre i viure el món de l’esport des de diversos vessants. D’esportista, formada en un Club i posteriorment tecnificada a la Federació, a directora general i ara presidenta de l’entitat, he constatat l’incalculable valor dels Clubs, alma mater dels esports d’hivern i pedrera dels nostres equips de tecnificació.

Treballar de la mà de tots ells, des del més petit al més gran, ens permetrà gaudir d’uns esports d’hivern més forts, competitius, atractius i únics. Està a les nostres mans.

Compto amb tots vosaltres!

.

Mònica Bosch i Forrellad
Presidenta de la FCEH