La Federació

Certificats

Certificats

Per sol·licitar un certificat federatiu, si us plau, ompliu les següents dades i realitzeu el pagament online.

A tenir en compte que els certificats:

  • Que reconeixen a un esportista de programa ARC han de sol·licitar-se al Consell Català de l’Esport a través del document corresponent.
  • Que lliura la RFEDI i el CSD cal dur a terme un pagament de 15 euros per cada certificat al número de compte del Banco Popular ES09 0075 0671 0206 0043 3174 indicant al concepte “NOM COGNOMS, solicitud certificado”
  • Necessaris per l’exempció de les proves d’accés a Tècnic Esportiu d’Esports d’Hivern estableix els següents casos
    • Acreditar la condició d’esportista d’alt nivell que figurin a les llistes que aprova semestralment la presidència del Consell Català de l’Esport o els òrgans corresponents d’altres comunitats autònomes. S’haurà d’acreditar amb certificat Consell Català de l’Esport.
    • Seleccionats per la RFEDI per representar a Espanya en competicions internacionals en categoria absoluta, almenys un cop en els últims dos anys. S’haurà d’acreditar amb un certificat del Consejo Superior de Deportes.
    • Classificats entre el 20 primers als Campionats d’Espanya absoluts almenys un cop en el últims dos anys. S’haurà d’acreditar amb un certificat de la RFEDI.

 He llegit, entenc i accepto la política de privacitat.

Marcant la casella, ens autoritza a poder-li enviar la nostra newsletter informativa setmanal amb tot el que rodeja els esports d’hivern a Catalunya i les novetats més interessants per als nostres federats.