Promoció

Altres

Altres

.

Programa Barcelona Pirineus – Neu i Muntanya

a

Aquest projecte, del que en forma part la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), s’ha convertit en un interessant agent de promoció del nostre territori i, de retruc, dels esports d’hivern i de muntanya.

Turisme de Barcelona aposta per aprofitar la riquesa de recursos i de l’oferta turística dels Pirineus i estendre els beneficis del turisme a Barcelona més enllà de la ciutat, a fi de potenciar la combinació entre turisme urbà i turisme de neu i muntanya.

Potenciar les sinergies entre territoris i, concretament entre les marques Pirineus i Barcelona, és quelcom fonamental per créixer com a pol esportiu de primer nivell més enllà de les nostres fronteres. I és que la privilegiada situació geogràfica de Catalunya, amb la curta distància que separa Barcelona dels Pirineus, permet combinar la visita a la ciutat amb activitats més enllà de les estrictament urbanes.

Un projecte comú

A banda de la FCEH, també formen part d’aquest programa de Turisme de Barcelona altres agents de primer ordre en el sector com l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i diverses estacions d’esquí catalanes.

Entre els objectius que es marca el programa, més enllà del pla estratègic esmentat, destaca:

  • Donar suport i col·laborar amb el projecte olímpic Pirineus – Barcelona 2030
  • Col·laborar amb les institucions i entitats competents per promoure i captar competicions i esdeveniments internacionals d’esports d’hivern i activitats de muntanya
  • Dotar la marca Barcelona de nous atributs associat-la a la neu i la muntanya com un valor afegit a la destinació urbana i arribar així a nous segments de mercat

Catalunya, patrimoni de Muntanya i Neu

Els Pirineus catalans són un autèntic paradís per als amants de la muntanya, i estan a un pas de Barcelona: tan sols a dues hores per carretera. Si preferiu un altre tipus de transport, podeu viatjar en tren o helicòpter.

Una variada oferta d’activitats aptes per a tots els públics i totes les estacions de l’any, i amb un incomparable entorn natural –que inclou un parc nacional i cinc parcs naturals– i cultural: arquitectura romànica de gran bellesa declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO, termalisme, gastronomia tradicional reinterpretada per joves restauradors, i molt més.

Podeu trobar-ne més informació en aquest enllaç de Turisme de Barcelona.

.

També us convidem a gaudir del vídeo de promoció del programa, que reflecteix aquesta possibilitat de gaudir de la ciutat i la muntanya.

.