Ander Mirambell, a per la remuntada a PyeongChang 2018

foto

En l’estrena dels seus tercers Jocs Olímpics d’Hivern, el pilot de skeleton ha acabat 25è després d’un error en la segona mànega. En una competició molt igualada, aquesta pròxima matinada Mirambell lluitarà per entrar al Top 20 i, així, poder disputar la quarta i darrera mànega.  

Aquesta passada matinada ha arribat el torn de veure en acció el pilot català de la RFEDH, Ander Mirambell, que disputa a Corea del Sud els seus tercers JJ.OO. Una estrena que no ha estat fàcil i que, en línies generals, confirma la difícil adaptació al gel de PyeongChang. Tant és així que demà haurà de mostrar-se més sòlid i remuntar posicions.

Mirambell no ha hagut d’esperar per llançar-se amb el trineu, ja que ha sortit quart en una primera mànega positiva que li ha permès classificar-se en 21a posició, a només una centèsima del Top 20. Diferent han anat les coses, però, en la segona mànega.

Tot i realitzar una sortida més ràpida, un error a la part 7-8 del recorregut l’ha penalitzat. Amb un temps de 52.06 (per 51.64 de la primera), el català s’ha col·locat en 25a posició amb un total d’1:43.70, empatat amb el canadenc Barrett Martineau, a 7 dècimes del Top 20.

Demà, més i millor

“Això és esport. Arriscar a la segona (mànega) i que no surti! Orgullós d’haver-me deixat el cor, d’equivocar-me i aprendre, però sobretot d’estar a aquí representant a molta gent! Les claus d’avui, falta de velocitat punta, sortida (refredat) i l’error a la 7-8. Demà a remuntar” explicava Mirambell a Twitter.

Efectivament, aquesta pròxima matinada a partir de la 1.30, hora catalana, es disputarà la tercera mànega, on el nostre pilot sortirà en 26a posició. L’objectiu, acabar entre els 20 millors per poder córrer la quarta baixada, que començarà a les 3.15.

A banda d’un inoportú refredat, Mirambell està patint un desavantatge de material, ja que no els van homologar un dels jocs de ganivetes que volien tenir com a reserva. Per a la competició compten amb dos jocs però un d’ells és molt arriscat, com es va poder veure als entrenaments.

 

Enllaços d’interès

Resultats