Arrenca la 25a Marxa Pirineu d’esquí de fons i la Micro Pirineu 2017

foto

Tot preparat a Lles per celebrar la cita blanca dels apassionats de l’esquí de fons.

El proper diumenge 22 de gener tindrà lloc a les estacions de Lles i Aransa la 25a edició de la popular Marxa Pirineu Memorial Frederic Roure d’esquí de fons. La cursa pirinenca, que forma part de la 12a Copa Catalana de la disciplina, és l’única marxa de fons de l’estat que té sortida en una estació (Lles) i finalitza en una altra (Aransa). Aquest fet diferencial és un dels atractius principals de la competició, que consta de dues distàncies: 14 i 25 quilòmetres.

La Marxa Pirineu també té com a peculiaritat el fet que inclou la categoria familiar, on se suma el temps de tres participants, dos adults i un infant. Aquesta opció suposa un repte per a les famílies amb molts dels seus membres dedicats a aquesta especialitat d’estil lliure. Cada esquiador pot triar entre el clàssic o el patinador, però és obligatori fer 14 quilòmetres.

La Marxa està organitzada per les estacions de Lles i de Aransa i és possible gràcies a un gran nombre de voluntaris i patrocinadors.

Micro Pirineu 2016

Sense marxar de Cap del Rec a l’estació nòrdica de Lles de Cerdanya, dissabte 21 també tindrà lloc la Micro Pirineu 2017, organitzada pel club Esquí Bellver. Una prova que acollirà als més petits d’U14 que recorreran 400 metres, fins als més grandets d’U14 que en faran 1,4 quilòmetres. La primera sortida es donarà a les 10 del matí quan es començarà amb les rondes classificatòries de la categoria més alta a la més baixa i s’acabarà amb les finals.

Nota informativa Micro Pirineu