Baqueira celebra amb molta neu els Campionats de Catalunya de Velocitat

foto

Aquest cap de setmana va tenir lloc el XX Tròfeu Memoriau Montse Corominas, que va aprofitar les condicions plenament hivernals d’aquests dies per celebrar una nova edició amb èxit de participació. Dissabte es van decidir els esportistes catalans més ràpids en categoria U14 i U16.

Més de 300 esportistes inscrits i importants gruixos de neu que es van mantenir gràcies a la neu caiguda durant el dia. Amb aquest escenari sobre la taula arrencava aquest cap de setmana el Tròfeu Memoriau Montse Corominas, que va celebrar dos Super Gegant, el primer d’ells com a Campionats de Catalunya de Velocitat.

Amb l’organització del club CEVA, poc abans de les 10 del matí es va donar el tret de sortida a la competició, que va gaudir d’interessants frec a frec entre els participants.

En categoria U14, els primers en llençar-se cap avall van ser les dones. Carlota Goula de LMCE va ser la més ràpida en completar el traçat, mentre que Elsa Sisniega de l’Elit i Emma del Rio del CEVA van completar el podi. Pel que fa als homes, la victòria va recaure en Pau Valle del Granuec, seguit de Jan Jorge del CEVA i de Lluc de Castellarnau del CAEI.

Per la seva part, en U16, Marina Roselló de LMCE va ser la campiona amb Jana Suau del CAEI segona i Victoria Cubiñà del Granuec tercera. I en homes, Marc Vilalta del Granuec es va endur el títol superant a Pau Indiano del Copos i Alex Paris de l’Aisc, segon i tercer d’aquests Campionats de Catalunya, respectivament.

El dia següent va tenir lloc un segon Super Gegant on es van donar també resultats ajustats. En U14 femení Carlota Goula de LMCE va compartir la primera posició amb Emma del Rio del CEVA, ambdues amb el mateix temps, mentre que Elsa Sisniega de l’Elit va completar el podi. En homes, Aleix Aubert de LMCE va ser el campió amb molt poca diferència respecte el segon classificat, Aniol Torres del Granuec. El navarrès Juan Olazabal de l’ESQNV va ser tercer.

Per últim, en U16 la victòria en dones va anar a parar a mans de Victoria Cubiñà del Granuec, que per poques centèsimes va acabar per davant d’Arrieta Rodríguez del CEVA. Va completar el podi Ares Capdevila de l’Aisc. En homes, Marc Vilalta del Granuec va repetir el triomf del dia anterior, amb Alex Poy de l’Aisc segon i Octavi Aris del CAEI tercer.

a

Enllaços d’interès

Resultats Campionats de Catalunya