Bona actuació dels patinadors catalans a l’International Junior Finstral Trophy

foto

Aquest cap de setmana, l’equip català de patinatge de velocitat va competir amb grans resultats en aquesta prova celebrada a Collalbo (Itàlia). Nil Llop va tornar a brillar amb múltiples victòries mentre que la resta de l’equip també va sumar posicions de prestigi.

El nivell del patinatge de velocitat català va augmentant a mesura que avança la temporada, i així es va demostrar aquest passat cap de setmana amb la participació d’alguns dels nostres esportistes a la 36a International Finstral Trophy.

La competició, que tenia com a escenari la localitat italiana de Collalbo, al nord del país, va començar dissabte amb diverses distàncies a disputar. En els 500 metres, Nil Llop va obtenir la victòria en la seva categoria (4t de la general) mentre que en 1.500 va ser el campió de la prova. Ja diumenge, als 500 metres va copiar el mateix resultat que el dia anterior i en els 1.500 metres va aconseguir el triomf en la categoria (5è de la general).

Gràcies a aquests resultats, Llop es va adjudicar el títol en la categoria Allround (la suma dels resultats obtinguts a les dues proves de 500, 1.000 i 1.500 metres). Com a cirereta del pastís, el jove esportista va firmar nou rècord de la prova en 500, 1.000 i 1.500 metres. Un espectacle.

Però aquests no van ser els únics resultats positius que cal ressaltar de la cita italiana, ja que el Nil Llop va estar acompanyat per la resta de companys d’equip, que també ho van donar tot. També en homes, Rafael Heredia va obtenir el títol en els 1.500 metres de diumenge en la seva categoria (2n de la general) i va ser 3r als 500 metres de diumenge en la seva categoria.

En categoria femenina, cal destacar la doble 3a posició de Carla Álvarez en les proves de 500 metres i la 5a obtinguda en Allround, la 2a posició de Natàlia Vidal als 500 metres, la victòria de Teresa Moreno també als 500 metres de diumenge i la doble 2a posició d’Ainoa Carreño als 500 metres.

Una actuació molt positiva dels catalans, que va ser arrodonida amb una 2a posició per equips, tot i ser només 9 patinadors.

 

Enllaços d’interès

Resultats International Finstral Trophy