Celebrada la 21a edició del Memorial Chichu Tauler

foto

El diumenge 19 de març els esportistes de les categories U10 i U12 es van donar cita en el 21è Memorial Chichu Tauler.

L’estació d’esquí Pas de la Casa va ser l’encarregada d’acollir la prova organitzada pel club GRANUEC equip de competició. Més de 250 participants van disputar un gegant en les pistes Circuit Esquí Cross Tubs i Estadi F. Viladomat.

La 21a edició del Memorial Chichu Tauler va ser puntuable per al circuit català de la categoria.

Els més ràpids de la categoria U10 van ser dos companys del club GRANUEC, la Nur Torres (48.17) i en Tomàs Sastre (45.87). Dues membres del club LLIVIA van ser les encarregades de completar el podi femení, la Paula Gimenez (48.19) i l’Emma Blanxer (48.40). L’Alex Jorge (47.33), també del LLIVIA,  va quedar segon i en Guillem Mestres del GRANUEC (47.80) va ser el tercer classificat.

Pel que a categoria U12 es refereix, la corredora més ràpida va ser la  Nikole Arriola Zugaza del AISC (44.89). Mentre que la Martina Llorens del LLIVIA (45.50) i l’ Aura Coronado del MLEC (46.06) van ser segona i tercera respectivament. En categoria masculina el vencedor va ser en  Marçal Mestres del GRANUEC (45.12). L’Aleix Albert del CET (45.18) va ser el subcampió i en Roger Barcelo del CANMC (46.11) va tancar el podi.