Celebrada la 27a Marxa Andorra Fons

foto

La 27a Marxa Andorra Fons i la Micro Andorra es van celebrar aquest passat 12 de febrer a la Rabassa – Naturlàndia.

La prova, organitzada per La Rabassa – Naturlandia Nòrdic Esquí Club, puntuava per a la 12a Copa Catalana d’esquí de fons, la 7a Copa Nins 2016 – 2017 i el Campionat de Catalunya d’Esquí de Fons de Llarga Distància.

Malgrat les condicions meteorològiques adverses, la prova es va poder disputar amb normalitat. Totes les categories van competir en tècnica lliure en les distàncies de 20 i 10 quilòmetres pels corredors de la Marxa Andorra i 2,5, 1,5, 1 i 0,5 quilòmetres pels participants de la Micro Andorra.

Els més ràpids en completar el circuit de 20 quilòmetres, van ser la Carola Vila del club NEC (1h00:43.38) i l’Irineu Esteve del club NEC (49:28.50). En Mario Parodi del del club PEC (55:31.26) i la Marta Cester del club CAEI (1h03:18.35) van tenir els millors segons temps, mentre que en Xavi Cadena del club CENA (57:58.62) i la Laura Soulier del club NEC (1h04:15.06) van quedar tercers.

La Jade Rodríguez del club FONT ROMEU 2000 (48:20.46) va aconseguir el millor temps en la distància de 10 quilòmetres i va ser, per tant, la campiona.  La Paula Martínez del club CENA (53:15.90) va quedar segona i la Mireia Galceran del club PEC (00:09.27) va ser tercera. L’home mes ràpid en completar els 10 quilòmetres va ser en Cesc Colell del club CEFUC (42:42.96), mentre que en Gerard Palomo del club CEFUC (42:43.24) i en Jaume Pueyo del club CEFUC (42:43.98) van ser els encarregats de tancar el podi de la distància.

La Maria Iglesias del club ANEC (24:36.71) ens té acostumats a veure-la al podi, i com era d’esperar, va proclamar-se campiona de la distància de 5 quilòmetres. La Pendry Shawna del club FONT ROMEU 2000 (24:56293) va ser la subcampiona i l’Emma Samson també del club FONT ROMEU 2000 (24:57.28) va completar el podi. En Bernat Sellès del club BELLVER  (25:30.37) va aconseguir el millor temps en els 5 quilòmetres i es va ser el vencedor. En Roc Vilaró Pomerol del club BELLVER (25:40.02) va quedar en segona posició i en Bernat Gabarro Graset del club CEFUC (26:46:78) en tercera

El club Bellver va ser el protagonista del podi femení de la distància de 2,5 quilòmetres. La Martina Sellès (07:30.05) i la Laia Sellès van quedar primera i segona respectivament. La Berta Guitart del club CENA (07:37.36) va ser tercera. En categoria masculina en aquest cas va ser el club CEFUC qui va copar el podi. En Marc Colell (06:42.09) va ser el campió i en Marc Vicente (07:21.73) va quedar tercer. El segon classificat va ser en Pablo Moreno (07:16.65)

El campió de la distància 1,5 quilòmetres va ser en Jan Vicente del CEFUC (05:07.25). Els vencedors de la distància d’1 quilòmetre van ser la Lucia Lorenzo del CENA (4:34.37) i en Marc Escabias del NEC (05:29.33). Els més ràpids en completar els 0,5 quilòmetres van ser en Bernat Melsio del CEFUC (1:13.35) i la Soelie Cullell del Font Romeu 2000 (1:24.20).