Celebrat amb èxit un 6è Canicròs Vallbona d’Anoia passat per aigua

foto

El passat diumenge va tenir lloc a Vallbona d’Anoia un canicròs que ha aconseguit fer-se un lloc en el calendari amb l’organització de l’AEM i que va comptar amb uns circuits tècnics i divertits.

La localitat, situada al sud de la comarca de l’Anoia, va vestir-se de gala per acollir aquest diumenge la 6a edició del Canicròs Vallbona d’Anoia, la cita que inaugurava el calendari de múixing i canicròs aquest 2018. Malauradament, el dia va deixar litres de pluja que no van impedir que es pogués celebrar la prova.

Amb l’organització de l’equip Mushing Vallbona d’Anoia i el club AEM, era puntuable per a la 12a Lliga Catalana de Canicròs i per a la 24a Lliga Catalana de Múixing. Els participants presents van haver de completar un total de 6,5 quilòmetres en un circuit tècnic i ràpid i amb trams de pista i corriols.

En categoria DCWS (Canicròs femení sènior), es va proclamar campiona la Lali Masriera  de l’AEM, per davant de la Marta Bosch del CCLF i de la Nausica Cornado del GOSCAT. I en la mateixa categoria masculina (DCMS), Javier Torres del GOSCAT va guanyar per davant d’Angel de las Heras del KNSTK i d’Alejandro Muñoz del GOSCAT.

En DCMJ (Canicròs masculí júnior), títol per a Luis Guilera del GOSCAT, que va superar al Guillem Sánchez del CCLF. En DCWVA (Canicròs femení veteranes A), victòria per a l’Eva Moreno del GOSCAT, mentre que en homes el guanyador va ser Marcel Reymundi, superant a dos components del CCLF, el Juan Manuel Calderón i el Carlos Andujar. En DCWVB (Canicròs femení veteranes B), campiona la Paquita Abarca del GOSCAT i en homes el Josep Farell del CET, per davant del Jesús Rodríguez del GOSCAT i del Toni Ferre de l’AEM.

“Hem tingut alguna baixa i el temps no ha acompanyat massa, però la prova ha tirat endavant i ens consta que els esportistes han gaudit molt amb els circuits que els havíem preparat” explica el múixer i director de la cursa, Víctor Carrasco.

Per a alguns d’aquests esportistes la cita de Vallbona d’Anoia va ser l’avantsala de la pròxima competició, ni més ni menys que els Campionats de Catalunya de Múixing Neu aquest 13 i 14 de desembre a Lles de Cerdanya.

 

Enllaços d’interès:

Resultats de la competició