Celebrat el 5è Canicross Vallbona d’Anoia de la Lliga Catalana

foto

El diumenge 8 de gener va tenir lloc una prova més de Lliga Catalana de la disciplina.

El Club AEM juntament amb l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia van organitzar el 5è Canicross Vallbona d’Anoia, puntuable per a l’11a Lliga Catalana de Canicross. La cursa va rebre la participació de prop de 70 atletes especialistes de la disciplina, que van gaudir d’un circuit de 6,6 quilòmetres molt diferent al de les altres edicions. L’organització va eliminar trams d’asfalt, molt perjudicial per als gossos, i va incorporar d’altres de pista amb rierol i de rierols.

Els primers classificats de cada categoria van ser Lali Masriera de l’AEM (27:43.11) en CMS/CWS; Olga Álvarez de l’AEM (27:09.96) en CMVA/CWVA; Paquita Abarca de GOSESPORT (43:58.11) en CMVB/CWVB; Daniel Artero de l’AEM (22:17.37) en CMS/CWS; Luís Guilera del GOSESPORT (26:28.38) en CMJ/CWJ; Marcel Reymundi (25:42.58) en CMVA/CWVA i Josep Farell del CET (30:28.91) en CMVB/CWVB.

La propera prova puntuable per aquesta Lliga se celebrarà els proper 15 de gener a Cercs, el 4t Canicross Alt Berguedà.