Celebrat el Campionat de Catalunya de Relleus a La Rabassa

foto

El diumenge 12 de març La Rabassa, Andorra, va tornar a ser l’escenari dels Campionats de Catalunya de Relleus per equips en el marc dels Relleus d’Andorra.

Els fondistes van competir sota les distàncies de 2,3 quilòmetres (categories de U6 a U14) i 5,6 quilòmetres (categories de U16 a MST) en la prova organitzada per La Rabassa – Naturlandia Nòrdic Esquí Club.

En la distància més curta, és a dir 2,3 quilòmetres, l’equip campió de la prova i de Catalunya va ser el Bellver 4 (24:06.19), format per les fondistes Eva de la Hera, Sadie Hanscom i Jana Selles. En categoria masculina els integrants de l’equip Bellver 2 (21:54.61), en Xavi Lòpez, en Roc Vilaró i en Bernat Selles, van ser els més ràpids i es van proclamar campions de Catalunya.

Per altra banda, les millors de la distància de 5,6 quilòmetres van ser les noies andorranes de l’equip NEC-6 (38:25.55), l’Ona Ferrando, la Laura Soulie i la Carola Vila. L’equip que va guanyar el Campionat de Catalunya va ser el Bellver 5 (26:26.16), subcampió de la prova, format per la Laia Selles, l’Aran Plana i la Martina Selles.

Per últim, l’equip que va aconseguir acabar el traçat llarg amb el millor temps i es va proclamar vencedor de Catalunya va ser el PEC 5 (32:55.89), format per en Remi Robert, en Jeremie George i en Bernat Galceran.

 

Enllaços d’interès:

Classificació General