Diumenge és el torn del Campionat de Catalunya de Relleus a La Rabassa

foto

El diumenge 12 de març tornen a La Rabassa els Campionats de Catalunya de Relleus per equips sota les distàncies de 2,3 i 5,6 quilòmetres.

 

 

 

La prova, organitzada per La Rabassa – Naturlandia Nòrdic Esquí Club, es tracta d’una cita esportiva de modalitat Open per equips que constarà de tres relleus, el primer sota la tècnica clàssica i els altres dos sota la tècnica lliure.

Els equips hauran d’estar integrats per tres components del mateix sexe, tot i que, per facilitar la participació, s’ha considerat també que podran ser mixtes. Els integrants de l’equip podran ser de diferents clubs.

Els esportistes fins a la categoria U14 recorreran 2,3 quilòmetres, mentre que els participants entre les categories U16 i MST faran 5,6 quilòmetres. Els fondistes que disputaran la prova llarga faran dues voltes per relleu a un circuit de 2,8 quilòmetres.

A les 10 del matí es donarà el tret de sortida als participants absoluts. Mentre que una hora i mitja més tard, aproximadament, serà el torn dels infantils. Els 3 primers classificats de cada distància seran premiats.

 

Participació segons distàncies

2,3 quilòmetres Infantil – Categories de U6 a U14
5,6 quilòmetres Absolut- Categories de U16 a MST

 

Campions i Campiones 2016

En l’edició de l’any passat els fondistes van competir sota les distàncies de 2,5, 3 i 5 quilòmetres, a diferència d’aquest any.

En la distància de 2,5 quilòmetres es van proclamar Campiones de Catalunya de Relleus les corredores Martina Sellés, Mireia Galcerán i Rita Auladell, integrants de l’equip femení del PEC 1. Pel que fa a la classificació masculina en aquesta distància, l’equip campió va ser el CENA 1 format per als corredors Manuel Rullan, Sergi Brau i Oscar Jorba.

En la distància de 5 quilòmetres, les corredores més ràpides i que es van dur el títol de Campiones van ser Ariadna Canela, Berta Guitart i Claustre Montaner de l’equip CENA 1. En homes, els més ràpids van ser Martí Forcada, Aniol Borell i Miquel Auladell, integrants de l’equip PEC 1.

 

Enllaços d’Interès

Nota informativa