El 2n GPCIMXDRIVE lluita contra el temps i proclama només els podis d’eslàlom

foto

Les males condicions meteorològiques a Pas de la Casa impedeixen celebrar el 2n GP CIMXDRIVE Motor Munich amb normalitat.

Aquest 14 i 15 de gener l’estació Andorrana acollia la primera de les proves del 25è Circuit d’Interclubs d’esquí alpí. Tot i això el fred, la neu i el vent van fer que no es poguessin celebrar les proves previstes pel diumenge, és a dir, les curses de l’especialitat gegant.

El dissabte però, els participants d’interclubs i també els esportistes amb discapacitat van poder disputar la prova d’eslàlom a dues mànegues a la pista Estadi Francesc Viladomat.

La guanyadora més jove (U14) va ser la Clara Balcells del CEAP (57.65), mentre que la Lena Tuduri del ELIT (59:23) i la Cristina Guarch del CEAP (59.87) van ser segona i tercera respectivament. Les van seguir les noies de la categoria U16, el podi el van conformar l’Adriana Bisbe del CEAC (49.35) que va quedar primera, la Fiona Orfila del ECC (51.63) que va ser segona i la Berta Pallarès que va tancar el podi. Pel que a U18 respecta, la Maria Pujol del CQUIE (53.05) va ser la vencedora i la van seguir la Natalia Serra del CANMC (53.57) i l’Alba Dosta del CEAC (56.18). L’Elisabeth Boix del CANMC (1:05.20) va quedar campiona de U21 i l’Helena Vilatarsana del CEAP (1:08.41) va ser segona.

En la categoria de Dona de Peu, va ser la Barbara Pérez de Juan del PAT qui va pujar al calaix més alt del podi (59.53), mentre que en Carlos Faci del PAT (1:10.66) va ser el guanyador masculí

En Gerard Fuertes del CEAP (44.59), el Pere Belart del EECC (48.00) i en Santiago Verdu del CANMC (50.71) van conformar el podi més jove masculí (U14). En Ricardo Fontsare del CEAP (43.44) va ser el campió de la categoria U16, mentre que en Pol Fontanella del MLEC (43.53) i en Quim Malagelada del GEIEG (44.46) van ser el segon i el tercer respectivament. Pel que a la categoria U18 es refereix, en Patxi Terrades del ELIT (42.74) va guanyar, l’Arnau Nicolau del ALCE (42.88) va ser el segon i l’Oriol Castells del AEP (43.51) va ser l’encarregat de tancar el podi.

Passem als participants majors d’edat de categoria masculina, el vencedor de la categoria U21 va ser en Lluis Batlle del CEAC (42.14). En David Martin del ALCE (42.45) va ser el segon i en Marc Ingles del ECC (43.03) va quedar tercer. L’Arnau Ferrer del CEAP (40.66) va guanyar en la categoria U30, mentre que dos companys i germans de l’equip MEGA, en Roc Miranda (40.88) i en Pau Miranda (43.76) van ser segon i tercer respectivament. L’Albert Navarro del CEAP (49.32), en Jordi Selga del CANMC (49.74) i en Juan Gil del CEAP (54.00) van conformar el podi de la categoria MAST-A, mentre que el campió de la categoria MAST-B va ser l’Ignasi Orfila.