Els Campionats de Catalunya d’esquí de rodes, en joc a Tuixent

foto

Aquest diumenge al matí la localitat de Tuixent celebrarà la 3ª edició de la Pujada a l’Arp. Els esportistes, que competiran en estil clàssic, lluitaran per endur-se el títol de campió de Catalunya de l’especialitat.

Després que el passat 14 d’octubre el 12è Roller-Ski de Canillo-Montaup obrís els Campionats de Catalunya d’esquí de rodes 2017-2018, aquest pròxim diumenge arriba el torn de la segona i definitiva cita del circuit. Serà la competició definitiva, ja que en funció dels resultats que es donin a Tuixent es decidiran els guanyadors finals.

Sota l’organització del Club d’Esquí Nòrdic l’Arp (CENA), la 3ª Pujada a l’Arp se celebrarà en estil clàssic i amb tres distàncies sobre la taula, en funció de la categoria dels participants (de benjamí a màster), que són 2,5, 5 i 7,5 quilòmetres. L’emoció i el nivell dels esportistes està assegurat a Tuixent, tenint en compte que un cop acabada la competició s’entregaran les medalles als campions de Catalunya d’esquí de rodes 2017, però tot dependrà del que succeeixi el diumenge.

Una cita que ja comença a ser tot un clàssic del calendari i que serveix per potenciar aquesta modalitat de l’esquí, sens dubte un perfecte espectacle previ a la temporada de neu, que ja està en ple compte enrere.

Enllaços d’interès

Reglament de la competició