Els esportistes catalans demostren caràcter i nivell al FOJE

foto

Els esquiadors Ana Vidaor i Jordi Triulzi, els fondistes Jaume Pueyo i Maria Iglesias i el patinador Arnau Joly tanquen amb bons resultats el FOJE (Festival Olímpic de la Joventut Europea). Les condicions meteorològiques i l’alt nivell dels rivals, protagonistes a Sarajevo.

A poques hores perquè finalitzi oficialment la competició al Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE), els cinc esportistes catalans que s’hi donaven cita han completat totes les seves proves amb un cúmul d’experiències que segur els servirà per a pròxims esdeveniments.

L’habitual alt nivell dels joves esportistes que competeixen al FOJE i les dures condicions meteorològiques patides pels esquiadors a Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina) són obstacles que es van trobar els esportistes catalans dins d’un equip espanyol que completava el rider Lukas Rodríguez (FADI).

L’esquí alpí i l’esquí de fons, contra les adversitats

Jordi Triulzi i Ana Vidaor van ser els representants en esquí alpí que van competir en Eslàlom (SL) i Gegant (GS) amb resultats diversos. Jordi Triulzi (LMCE) no va poder finalitzar l’SL però va rescabalar-se al GS del dijous, on va obtenir la 26a posició.

Per la seva part, Ana Vidaor (CAEI) va acabar amb una 31a posició en l’SL del passat dilluns com a millor resultat, ja que en el GS no va poder rendir com esperava.

En esquí de fons, Jaume Pueyo (CEFUC) i Maria Iglesias (ANEC) van lluitar amb moltes ganes en les tres proves en què van participar. Potser contagiats per les fredes temperatures del país, la primera prova disputada en tècnica clàssica va presentar més dificultats, mentre que en la segona de skating, amb un cel més benevolent, Pueyo va ser 20è i Iglesias 38a. La prova sprint va posar el punt final, amb una 17a posició de Pueyo i una 34a d’Iglesias.

Tots ells van enfrontar-se a les difícils condicions viscudes pels esportistes sobre la neu, amb poca visibilitat, fort vent i baixes temperatures.

Per últim, Arnau Joly (FC Barcelona) va completar una actuació marcada pels problemes físics en el segon dia de competició, que van condicionar el resultat final. Després de la positiva 8a posició al programa curt, Joly no va poder treure tot el seu talent al programa llarg i va acabar en la 13a posició final (119,93 punts).

 

Enllaços d’interès

Resultats

 

Imatges: Nacho Casares (COE)