Els més petits gaudeixen d’una Cabirol Minifreestyler amb bona neu

foto

Després d’un primer ajornament per mal temps, aquest dissabte es va poder celebrar a l’snowpark de La Molina una nova edició de la Cabirol Minifreestyler, que va donar el tret de sortida al 7è Pyrenean Minifreestyler Tour.

L’abundant neu caiguda les últimes hores i el bon temps van recompensar els nens i nenes que van decidir divertir-se aquest passat cap de setmana a La Molina, i que ja s’havien hagut d’esperar una setmana. Amb edats d’entre 4 i 13 anys, els joves riders i freeskiers van provar els seus millors trucs en la primera prova puntuable del circuit Pyrenean Minifreestyler Tour.

D’entrada, pel que fa al freeski, en U7 Nil Villa de LMCE va ser-ne el campió, per davant de Martina Condominas i Bernat Ollé, ambdós de l’ALCE. En U9, triple podi del club ALCE format per Aleix Fabra, Berta Garcia i Bernat Blanich.

I en U11, el podi va estar format íntegrament per esportistes del Llívia: Biel Castells en va ser el guanyador, seguit de Guille Gubert i Arnau Barquet. Per últim, en la categoria dels més grans (U13), primera posició per a Guillem Martínez seguit de Marc Horgan i Miquel Caniego, els tres del Llívia.

També el mateix èxit va tenir l’snowboard, on en categoria U9 la victòria va ser per a Eric Roig, de l’Indis Club, seguit de Blai Tané del SCC i Carla Garcia de l’Indis Club, aquesta última de categoria U7. En U11, Laia Gomariz del PEC-SBAREA va acabar primera, amb Angelina Cuxart del PEC-SBAREA i Elia Pascuet de l’ECOA, segona i tercera respectivament. Per últim, en U13 masculí Manel Garcia de l’ECOA va ser el campió, per davant del seu germà Gerard Garcia, del mateix club, i Alex Garcia de l’Indis Club.

Després d’aquesta primera cita, el Pyrenean Minifreestyler Tour seguirà amb la segona prova puntuable, el Trofeu KSB, a celebrar el pròxim 4 de febrer a l’estació de Pas de la Casa (Andorra).