Enforma s’uneix a la família d’esports d’hivern de la FCEH

foto

L’empresa catalana de mitjons tècnics esportius signa un acord de col·laboració amb la FCEH per a aquesta pròxima temporada, en què els esportistes FCEH d’esquí alpí, esquí de fons i snowboard així com l’equip de múixing portaran els seus mitjons. Enforma produeix mitjons amb l’última tecnologia i gaudeix d’una extensa tradició familiar.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i Enforma han arribat a un acord de col·laboració gràcies al qual, a partir d’aquesta pròxima temporada, esportistes dels equips de tecnificació FCEH entrenaran i competiran amb els seus mitjons.

En concret, aquells que gaudiran de les propietats dels mitjons seran els membres dels equips de tecnificació d’esquí alpí, esquí de fons i snowboard, així com els esportistes de múixing i canicròs.

La directora de la FCEH, Mònica Bosch, i el director comercial d’Enforma, Julio Cusachs, van rubricar l’acord a les oficines de la Federació Catalana, en una trobada on van poder valorar i analitzar de primera mà els models de mitjons escollits per als esportistes.

Alta tecnologia de generació en generació

Enforma, marca de l’empresa Calce&Socks SL, té la seu a Mataró i és fruit de la tradició familiar de nombroses generacions dedicades al sector tèxtil. Les arrels, de fet, es troben en l’empresa Mortfort’s, nascuda el 1918.

Enforma es basa en l’experiència de tres generacions en el sector, el coneixement dels mètodes de producció i les ganes de millorar el confort i el rendiment dels esportistes.

El model de mitjó que portaran els nostres esquiadors i riders, Ski Pro Xtreme, destaca pel seu compost de Lycra Bodyfresh, amb propietats antibacterianes, així com la seva compressió, que estimula la circulació de la sang, i les múltiples zones reforçades que n’asseguren la protecció.

Per la seva part, els múixers afrontaran les primeres cites internacionals de la temporada amb dos models diferents de mitjó. Per als de canicròs el model Running Pro Active, format per un compost, Nilit Innergy, que conté minerals bioactius i millora la microcirculació sanguínia, entre altres propietats. I per als de Bikejoring i altres modalitats, el mitjó Bike Winter Extreme,    

Els tres equips de tecnificació de neu començaran, en unes setmanes, una extensa temporada que els portarà a competir per tot Europa, mentre que una vintena de múixers s’enfrontaran als primers grans reptes de la temporada aquesta segona quinzena d’octubre: el Campionat d’Europa ICF a Bèlgica i el Campionat del Món de la IFSS a Suècia.    

“Volem iniciar un camí conjunt amb els esportistes catalans de la FCEH i aportar el nostre granet de sorra a l’Esport Català. Ajudar-los a aconseguir els seus objectius i que ells també ens aportin el seu feedback per millorar els nostres productes”, comenta el representant d’Enforma, Julio Cusachs.

“Creiem que les propietats dels mitjons, com els d’esquí, que presenten un teixit amb fibra de minerals bioactius que permeten reduir la fatiga muscular, seran un extra d’ajuda als esportistes en moments claus”, afegeix.

Un acord de qualitat per als esportistes catalans, com ressalta Bosch: “Darrerament, hem fet esforços en diverses direccions per tal de portar els nostres esportistes al més alt nivell. I en aquest sentit, comptar amb la tecnicitat del nivell dels productes d’Enforma suposa una ajuda molt valuosa. A més, per a nosaltres, és especialment significatiu comptar amb productes de proximitat”.

La marca mataronina compte amb ambaixadors en diferents disciplines, com l’esquiadora catalana de l’equip RFEDI, Núria Pau; els alpinistes Ferran Latorre i Juanito Oiarzabal; i la campiona de la Copa del Món d’esquí de muntanya, Clàudia Galícia, entre altres