Espot acull el 12è Trofeu Espot Esquí i el 13è Trofeu Floquet de Neu

foto

Doble ració de competicions aquest passat cap de setmana a Espot. El 12è Trofeu Espot Esquí, 2a de les proves del 25è Circuit Interclubs de la FCEH, i el 13è Trofeu Floquet de Neu, corresponent a la primera prova del circuit d’Alevins d’esquí alpí amb participants de les demarcacions de Lleida i Tarragona.

12è Trofeu Espot Esquí

Aquest passat cap de setmana es va celebrar un clàssic del calendari, organitzat per l’Espot Esquí Club, corresponent al 25è Circuit Interclubs d’esquí alpí. Era la segona parada del circuit, després de celebrar-se el passat 14 i 15 de gener el 2n GP CIM MOTOR MUNICH, a Pas de la Casa.

A la mateixa pista Estadi de l’estació d’Espot Esquí es van disputar les diverses proves, que constaven d’un gegant a dues mànegues el dissabte i, ja el diumenge, un eslàlom també a dues mànegues.

Pel que fa al Gegant, els vencedors i vencedores en les diferents categories van ser: Aina Masip del CAEI (1:23.97) i Climens Gispert del GER (1:20.24) en U14; Adriana Bisbe del CEAC (1:17.26) i Alex Lalaouna del CEAP (1:17.64) en U16; Laia Moreno del CEAC (1:20.19) i Arnau Nicolau del ALCE (1:15.31) en U18; Ariadna Orfila del EEC (1:25.15) i David Martin del ALCE (1:18.00) en U21; Roc Miranda del MEGA (1:10.50) en U30; Javier Cardeñes del CSC (1:19.58) en Master-B i Patrick Comere del CEAP (1:18.08) en Master-A.

Pel que fa a l’Eslàlom d’aquest Trofeu Espot Esquí, els campions i campiones van ser Gabriela Poch del MEGA (1:34.82) i Pere Belart del EEC (1:32.10) en U14; Adriana Bisbe del CEAC (1:23.10) i Ferran Jaen del CEAP (1:21.47) en U16; Susana Deu del MEGA (1:31.19) i Pau Poch del MEGA (1:16.62) en U18; Elisabeth Boix del CANMC (1:44.68) i Lluis Batlle del CEAC (1:21.42) en U21 i Roc Miranda del MEGA (1:15.87) en U30.

En la combinada d’aquesta última prova del circuit d’interclubs 2016-2017, els guanyadors van ser Aina Masip del CAEI i Pere Belart en U14; Adrian Bisbe del CEAC i Alex Sales del CEAC en U16; Susana Deu del MEGA i Arnau Nicolau del ALCE en U18; Elisabeth Boix del CANMC i Marc Relat del CANMC en U21; Roc Miranda del MEGA en U30 i Patrick Comere del CEAP en Master-A.

Després d’aquesta cita, el Circuit Interclubs d’Esquí Alpí de la FCEH continua amb la propera prova, a Ordino en el 36è G.P Catalunya.

13è Trofeu Floquet de Neu

Per altra banda, nombrosos corredors de categoria aleví (U12 i U10) de les demarcacions de Lleida i Tarragona es van concentrar a Espot el dissabte per disputar aquest ja tradicional Trofeu Floquet de Neu.

La competició va constar d’un Gegant a una sola mànega on es van decidir els diferents guanyadors i guanyadores. En U10, els vencedors van ser Ines Pomes del AISC (41.95) i Ignacio Ibarbia del CEVA (43.15); i en categoria U12 Nikole Arriola del AISC (38.67) i Victor Puente del CAEI (36.93).

Una cita que, novament, va ser organitzada amb molt èxit per l’Espot Esquí Club.