Fins a 8 múixers de la FCEH afronten el primer examen als Campionats del Món ICF

foto

Aquest cap de setmana, Bierawa (Polònia) acollirà els Campionats del Món de Canicròs, Bikejoring i Scooter sobre terra, per primera vegada organitzats per la ICF. Un total de 8 esportistes de la Federació Catalana lluitaran per les medalles en les tres disciplines. 

 

Com és habitual amb l’arribada de la tardor, el múixing truca a la porta per oferir-nos, des del primer moment, espectacle amb grans cites internacionals. I la primera arriba ja aquest cap de setmana, entre el 5 i el 7 d’octubre, quan tindran lloc els Campionats del Món de Canicròs, Bikejoring i Scooter sobre terra de la International Canicross Federation (ICF) a Polònia.

La localitat de Lubieszów, dins la comuna de Bierawa, celebrarà el primer gran esdeveniment de múixing i canicròs, on la FCEH estarà representada per 8 esportistes. De fet, la delegació enviada per la RFEDI està formada per aquests 8 membres de la FCEH, a més de l’esportista madrileny, Juan I. Rodríguez.

La igualtat marcarà la classificació

En una competició que organitza per primera vegada la ICF, Marc Alonso, Víctor Carrasco, Unai González, Oscar Fco. Muñoz i Javier Torres competiran en la disciplina de Bikejoring Homes Sènior, mentre que Torres també ho farà en Canicròs Homes Sènior. En Scooter Homes Sènior tindrem la participació d’Enrique Vilchez, mentre que en categoria femenina Olga Álvarez correrà en Canicròs Dones Màster i Lidia Cano ho farà en Scooter Dones Sènior.

A hores d’ara, tots els membres de la FCEH ja es troben en terres poloneses, preparats per donar-ho tot i intentar lluitar per les medalles junt amb els seus gossos. Un dels qui té més opcions de pujar al podi és Víctor Carrasco, que busca repetir els grans èxits d’aquestes darreres temporades.

“La competició serà molt disputada i haurem de plantar cara a rivals forts que després també ens trobarem al Campionat d’Europa” destaca. Junt amb la seva gossa Rona seran els darrers en sortir en la prova de Bikejoring el dissabte, amb inici a les 8:30h del matí.

Al voltant de les 11:45h arrencarà Enrique Vilchez i el seu gos Helios en Scooter. Passades les 14h del migdia entrarà en acció Olga Álvarez, de la mà del seu gos Bruce, amb qui ja van guanyar l’Europeu la passada temporada. L’endemà, tots ells tornaran a prendre la sortida, en funció dels temps fets dissabte, en una segona jornada que decidirà la classificació final. Ja a mitja tarda es tancarà la competició amb la cerimònia de clausura.

Imatge: FCEH | Izabela Gettel