La FCEH estrena nova pàgina web

foto

La FCEH es presenta aquest 2017 amb una imatge renovada i oferint als usuaris una experiència molt més actual, eficient, i sobretot senzilla amb el seu nou espai web.

Des d’aquesta mateixa setmana, la pàgina oficial de la FCEH transforma per complet la seva imatge i aposta per un estil més modern i intuïtiu. Aquest canvi permet a l’usuari navegar amb facilitat, disposar d’una informació ben organitzada i gaudir d’un disseny atractiu.

El desig de la FCEH és el d’estar en constant evolució, adaptant-se a les noves tecnologies i a les necessitats dels seus usuaris, per això el motiu d’aquesta actualització.

La pàgina principal de la nova web ja és indicadora de la voluntat de la FCEH d’oferir les millors condicions i comoditats per a la seva navegabilitat. Hi trobem tres blocs molt ben diferenciats: la benvinguda de la federació, el lleure i la competició.

3-blogs

 

El primer dels blocs pretén personalitzar l’entitat i estendre la mà als usuaris d’una manera propera i amable per endinsar-los en el món dels esports d’hivern. El lleure, en canvi, aposta per la seguretat. Ofereix les reconegudes assegurances de lleure, Targeneu i Multirisc, per practicar esports d’hivern amb la tranquil·litat d’estar cobert davant d’un accident.

Per últim, el darrer bloc permet cercar el club de més interès i connectar-se a l’Extranet, per així començar a sentir l’adrenalina de la competició.

El canvi d’imatge ha permès també que l’organització de la informació s’hagi optimitzat notablement. En simplement quatre pestanyes -la federació, la competició, la tecnificació i els col·laboradors- els amants dels esports d’hivern tenen a la seva disposició tot el necessari.

Tampoc passa desapercebuda la nova agenda, sempre actualitzada amb les competicions i esdeveniments. Un detall molt útil per estar al dia de tot el que passa i gaudir plenament dels esports d’hivern.

agenda

 

La FCEH aposta per la transparència i la comunicació. Per això, també hi trobem l’apartat de notícies, on es pretén donar veu a tots els esports d’hivern, comunicar els resultats i les novetats.

Una nova imatge, dissenyada per El Taller, que la FCEH espera que sigui més útil, accessible, pràctica i eficient per l’usuari, per tal de què tothom pugui conèixer i gaudir dels esports d’hivern.