La FCEH i el Grup FGC renoven el conveni de col·laboració per promocionar l’esquí de competició

foto

Ambdues entitats mostren de nou el seu compromís de col·laborar activament per promocionar i difondre l’esquí.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han renovat, una temporada més, l’acord de col·laboració per promocionar, difondre l’esquí i fomentar el creixement de futurs usuaris dels esports de neu.

Entre els principals acords a què han arribat, FGC farà ressò de les diferents notícies generades per la competició i calendari oficial de la FCEH; facilitarà a la FCEH l’accés a les seves instal·lacions perquè pugui celebrar competicions, esdeveniments, entrenaments i actes socials, etc. Ambdues entitats es mantindran informades, mitjançant els seus canals habituals, de les característiques de les estacions, els horaris d’explotació i de les diferents informacions que es considerin oportunes.

Per la seva banda, la FCEH col·laborarà activament amb FGC en la promoció i difusió de l’esquí, tot aportant els recursos i coneixements propis. Intercedirà com a actor federatiu en organismes, entitats o empreses que puguin aportar recursos addicionals per a la promoció i foment de la pràctica de l’esquí. L’equip català i els Centres de Tecnificació de la FCEH realitzaran activitats que resultin possibles o avinents, segons conveniència i necessitats, a les estacions d’esquí del grup FGC.