La FCEH i la RFEDH impulsen el Curs d’Entrenador de Patinatge Artístic Nivell I

foto

El curs tindrà lloc del 22 d’abril al 27 de juliol i constarà de diverses classes presencials a Barcelona, a més del treball a distància. Fins al 25 de març hi ha temps per completar la inscripció.

La FCEH ha convocat, conjuntament amb la Real Federación Española de Deportes de Hielo (RFEDH) i l’Escola Catalana de l’Esport, el primer Curs d’Entrenador de Patinatge Artístic sobre Gel Nivell I. Una bona oportunitat per obtenir un títol formatiu de la mà d’aquests tres organismes oficials.

 

Dates

  • El curs es realitzarà del 22 d’abril al 27 de juliol amb classes presencials a Barcelona i formació a distància.
  • Els estudiants tindran temps per completar les pràctiques fins al 27 de maig de 2020.

Estructura

  • Les classes presencials tindran lloc els dies 1, 2, 17, 18 i 19 de maig a Barcelona. La resta del curs es realitzarà generalment a distància mitjançant la plataforma del CESED.

Requisits i proves d’accés

  • Al curs poden optar els majors de 16 anys que, a més, estiguin en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o titulació equivalent. El preu és de 495€ (pràctiques incloses).
  • S’han sol·licitat 15 beques del programa Mujer y Deporte a les que podran optar les alumnes inscrites.
  • Les proves d’accés tindran lloc el pròxim 13 d’abril a les instal·lacions del FC Barcelona. En funció de la procedència i nombre dels candidats es pot valorar fer les proves en altres pistes el mateix dia.

Inscripció

  • Tots aquells que ho desitgin tenen fins al 25 de març per inscriure’s o fins a completar les 30 places disponibles per a aquest curs.

 

Per a consultes i inscripcions al correu electrònic: formacion@fedhielo.com

Disposeu de més informació del curs en aquest document