La FCEH signa un conveni amb el Club Natació Barcelona

foto

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Natació Barcelona (CNB) pel qual el club oferirà una promoció especial per a tots els federats de la FCEH per ser socis del club. A més, cedirà a condicions especials les seves instal·lacions per entrenaments de preparació física dels grups de tecnificació de la FCEH, així com un espai per celebrar el Lliurament de Premis de la FCEH de la temporada 2016-2017.

Ambdues entitats treballem dia rere dia amb una il·lusió i motivació comú: formar i guiar a nens i joves per tal que esdevinguin grans esportistes en el món de l’esport. Així doncs, tant la FCEH com el CNB aportem sinèrgies mútues i estem interessats en treballar conjuntament per aconseguir el màxim nombre d’èxits esportius.

El Director General del CNB, Pere A. Carbó de Cala afirma que “volem seguir creixent com a entintat esportiva i en aquest cas, ens complau poder anunciar la signatura d’aquest conveni que ens ajudarà a crear sinèrgies molt positives, tant a nivell esportiu com a nivell social”.

Així mateix, l’acord de col·laboració entre ambdues institucions, permet al CNB oferir als seus socis i esportistes unes condicions especials per a gaudir de la temporada de neu, participar en sortejos i sessions de preparació física per a estar a punt en l’inici de la temporada d’esquí.

adghagagabgad
Sobre el Club Natació Barcelona

En el Club Natació Barcelona des de fa més de cent anys s’impulsa i es fomenta l’esport, especialment els esports aquàtics. L’entitat va introduir el waterpolo a Espanya així com, va ser fundadora de les Federacions Catalana i Espanyola de Natació. A més, d’inspirar la creació del Comitè Olímpic Espanyol.

Cal destacar que, al llarg de la història del club, han comptat amb un total de 166 esportistes olímpics en les disciplines de Waterpolo, Natació i Atletisme, a més de comptar amb esportistes internacionals en disciplines com el Rugbi, la Pilota, els Salts de Trampolí i el Karate.

El CNB és esport, i dia a dia treballen perquè molts nens i joves puguin formar-se com  atletes i com a persones, oferint-los la oportunitat de fer carrera dins el món de l’esport, competint en un alt nivell en gairebé totes les modalitats esportives. Actualment compten amb 8 seccions actives.