La Federació Catalana d’Esports d’Hivern renova el seu acord amb RibéSalat

foto

· Ambdues entitats renoven el seu conveni de col·laboració amb l’objectiu d’oferir protecció i seguretat als 10.000 federats de la institució esportiva.

· Una temporada més, tots els federats de la FCEH podran accedir a dos tipus de cobertures específiques relacionats amb els esports d’hivern: l’assegurança Multirisc i Targeneu.

· Amb la renovació d’aquesta col·laboració, RibéSalat continua impulsant l’esport, oferint protecció i seguretat a les persones que el practiquen de manera habitual.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i RibéSalat han renovat el conveni de col·laboració que tenien vigent amb l’objectiu d’oferir protecció i seguretat als 10.000 federats amb què compte la institució esportiva catalana.

Amb la signatura d’aquest conveni, RibéSalat reforça el seu compromís amb l’esport, oferint una gamma de cobertures específiques a les persones que practiquen esports d’hivern o relacionats amb el món de la neu.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del vicepresident econòmic de la FCEH, David Samper, i el director de l’àrea d’esports de RibéSalat, Albert Tomás, que ha explicat que “la renovació d’aquest conveni és una mostra del nostre compromís amb la pràctica de l’esport i amb els valors que representa, com l’esperit de superació, la constància, l’esforç i el sacrifici, qualitats que des de RibéSalat compartim plenament”.

Per la seva part, Samper ha ressaltat que “el nou acord amb RibéSalat ens permet transmetre a clubs, corredors i assegurats la màxima professionalitat en qualsevol consulta que puguin tenir”.

Cobertures específiques

La renovació d’aquest acord permetrà seguir oferint als practicants d’esports d’hivern dos tipus de productes amb cobertures específiques en aquests tipus de disciplines. Per un costat, l’assegurança Multirisc cobreix els accidents i les lesions que es puguin produir durant la pràctica de l’esquí i altres disciplines de neu, així com altres esports de muntanya durant tot l’any.

Des de la temporada passada, la cobertura inclou el reemborsament del cost del forfet de temporada, les classes, l’hotel i el lloguer del material no utilitzat a causa d’un accident a pistes. Aquestes noves prestacions se sumen a la cobertura mundial per als practicants que necessiten assistència sanitària internacional, assistència en viatge i teràpies de continuïtat de la lesió.

Per altre costat, l’assegurança Targeneu, dirigida als incondicionals de la neu i esports de gel, cobreix accidents i primers auxilis que es produeixin a les estacions d’esquí i gel amb cobertura mundial. A més, entre altres cobertures destacades s’ha de tenir en compte que el Targeneu també actua com una assegurança de viatges, sempre que el client estigui a més de 35 quilòmetres del seu domicili habitual.