La Federació

Benvinguda

Benvinguda

foto

Benvolguts amics dels esports d’hivern,

El passat juliol va finalitzar el procés electoral que va confirmar la nostra reelecció per continuar regint el futur de la FCEH els propers quatre anys. Em sento molt orgullós de tornar a presidir aquesta gran família dels Esports d’Hivern amb totes les persones que m’envolten i m’acompanyen en aquest nou repte. Aquesta Junta Directiva de la FCEH afronta amb il·lusió aquesta nova legislatura i es marca uns nous horitzons envers el creixement dels Esports d’Hivern al nostre país, estem convençuts i motivats per assolir grans objectius a nivell nacional i internacional i treballarem el millor que puguem per fomentar els nostres Esports i per consolidar la tasca dels nostres Clubs, Esportistes i Tècnics.

Encetem aquesta temporada amb energies renovades i amb l’ incorporació de la Sra. Mònica Bosch i Forrellad com a nova Directora General de la FCEH, creiem fermament que la seva arribada enriquirà i perfeccionarà la feina d’aquesta Federació i ens ajudarà a assolir l’excel·lència que anem perseguint des que vam començar. Cal destacar en el currículum de la Mònica la seva experiència en la gestió esportiva com a Directora d’Esports i Màrqueting de l’Oficina Tècnica de la Candidatura Olímpica Barcelona Pirineus 2026 i els seus anys com a Esportista d’alt nivell en Esquí Alpí, trobant el seu zenit amb la participació a diverses Copes del Món i, per sobre de tot, la seva experiència olímpica a Lillehammer 1994 i Nagano 1998.

Comencem la legislatura amb nous interlocutors de dues grans institucions del nostre país, el nou Secretari d’Esport de la Generalitat de Catalunya, Sr. Gerard Figueras i Albà i el nou Comissionat d’Esports de la Ciutat de Barcelona, el Sr. David Escudé i Rodríguez. El Sr Gerard Figueras compta amb una dilatada trajectòria com a gestor esportiu i amb un tarannà molt proper a la nostra Federació i el Sr. David Escudé també un home proper que ha esdevingut un altre esportista i un dels responsables, amb l’equip de l’Alcalde Hereu, de posar el projecte olímpic Barcelona Pirineus 2022 sobre la taula.

Fa pocs dies, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), una altra de les institucions mes influents de l’esport al nostre país, ha reelegit a la seva Junta Directiva i al seu President el Sr. Gerard Esteva i Viladecans, home de mar, antic President de la Federació Catalana de Vela, que amb dos anys de Presidència ha estat capaç de tombar la truita de una manera espectacular en la gestió de la UFEC, convertint-la en una verdadera eina de suport a Federacions i Clubs. Volem aprofitar per agrair al President Esteva la seva confiança en oferir-nos un seient al Consell Directiu de la UFEC.

Estem convençuts que la temporada 2016-17 serà d’allò mes prolífica en resultats esportius, els nostres esportistes s’han preparat d’allò més bé aquest estiu i els fruits arribaran ben aviat. És temporada de Mundials, Sierra Nevada en Snowboard i Freeski, Saint Moritz en Esquí Alpí i Lahti en Esquí Nórdic. Sort per a la Queralt, l’Aleix, el Gerard, la Júlia, la Núria, el Quim, l’Alex, l’Albert, l’Aingeru i la Lydia, la vostra participació en un Campionat del Món és el resultat del vostre esforç i del suport de molts, Famílies, Tècnics, Clubs i Federacions. Un orgull. Un èxit compartit.

Aprofiteu aquest web per cercar informació que us pugui interessar i conèixer encara amb més profunditat els Esports d’Hivern a Catalunya. Si necessiteu més informació o ajuda sempre podeu posar-vos en contacte amb el personal de la FCEH, us atendran encantats.

Bona temporada a tothom,
salutacions.

Oscar Cruz,
President de la FCEH.

A 10 d’octubre de 2016.