La Guia Oficial d’Estacions d’Esquí d’Espanya ATUDEM 2015

Puntual a la seva cita amb les primeres nevades, Media Pro Dynamic, SL llança l’edició 2015 de la Guia Oficial de les Estacions d’Esquí d’Espanya (ATUDEM).

L’edició d’enguany segueix la línia dels anteriors, actualitzant l’oferta amb les novetats de les 32 estacions membres de l’Associació per a aquesta temporada (quatre de les quals, Alt Campoo, Baqueira Beret, Formigal i Sierra Nevada, compleixen 50 anys) .

La Guia més completa
La Guia, que es presenta en un format reduït, molt còmode per al seu transport i molt fàcil de llegir, recull totes les dades i totes les informacions que un aficionat als esports d’hivern i la neu necessita. Cadascuna de les estacions es presenta d’una forma molt visual, amb un text explicatiu i els detalls principals que es requereixen per al gaudi de la neu, com el nombre de pistes i remuntadors, les novetats per a aquesta temporada o el mapa de pistes.

A més, amb la idea de dotar-la un caràcter més integral, es complementa amb un bon nombre de ‘Flocs’, articles tècnics amb els quals es busca que el lector, l’aficionat a l’esquí i als esports d’hivern, gaudi de la neu amb el major coneixement i seguretat. La Guia es pot trobar als principals quioscos, botigues d’esquí de referència, sol·licitant-a l’editor, descarregant-la de forma gratuïta a la pàgina www.atudem.org o mitjançant el link: http://es.calameo.com/read/004110938a065161cd145