La Pujada a l’Arp proclama els campions de Catalunya d’esquí de rodes

foto

Colldernat va acollir el diumenge la 3ª edició de la Pujada a l’Arp, que enguany va dictaminar els campions de Catalunya d’esquí de rodes, després de la primera prova celebrada a Canillo. Un èxit participatiu sota l’organització del Club d’Esquí Nòrdic l’Arp (CENA).

En la distància més curta, formada per 2,5 quilòmetres de circuit, el campió masculí va ser el Miquel Casals del PEC, seguit del Genís Rafart del CENA i del Ricard Canela, també del CENA. També en la mateixa distància, victòria per a la Martina Sellés del BELLVER, mentre que van completar el podi Berta Guitart i Núria Rafart, ambdues del CENA.

Per la seva part, en la distància de 4,5 quilòmetres primera posició per a Martin Morales del CEFUC, seguit del Bernat Sellés del BELLVER, i del Joan Carles Sánchez del CENA. Claustre Montaner del CENA va ser la més forta, superant la Queralt Gamisans del PEC i l’Eva de la Hera del BELLVER.

Per últim, en la distància més llarga de 7 quilòmetres, el campió va ser el Sadurni Betriu del CEFUC, que va superar el Pol Makuri del CENA i el Gerard Palomo del CEFUC. En dones, Paula Martínez del CENA va ser la guanyadora, per davant de Maria Sellés del BELLVER i Montse Plana del C.E. Prepirineu.

Decidits els campions de Catalunya de l’especialitat

Després del 12è Roller-Ski de Canillo-Montaup celebrat el passat 14 d’octubre i de la 3ª Pujada a l’Arp, han quedat definits els vencedors finals dels Campionats de Catalunya d’esquí de rodes 2017.

En categoria U12 dones, la Martina Sellés és la campiona per davant de la Berta Guitart, mentre que en homes el Miquel Casals ha superat el Ricard Canela. En U14 dones, l’Eva de la Hera ha guanyat per davant de la Julia Pueyo, mentre que el Marc Colell ha estat el vencedor masculí. En U16 femení, la Claustre Montaner s’ha endut el títol amb la Queralt Gamisans i l’Ariadna Canela completant el podi; per la seva part, el Martin Morales ha superat al Bernat Sellés i al Joan Carles Sánchez.

En U18 masculí, victòria pel Gerard Palomo amb el Cesc Colell segon i el Jaume Pueyo tercer. En sènior homes Pol Makuri Redolad s’ha endut el títol superant al Marc Alonso, mentre que en master dones la campiona ha estat la Silvia Lorenzo i en master homes, el Ricard Canela.

Enllaços d’interès

Classificació general de la 3ª Pujada a l’Arp

Classificació final dels Campionats de Catalunya d’esquí de rodes 2017