La qualitat i el prestigi de Leki, al costat de l’esquí alpí català

foto

Una temporada més, i ja en van quatre consecutives, el primer fabricant de bastons del món col·labora amb els esportistes tecnificats catalans d’esquí alpí. La innovació caracteritza l’ADN d’una marca que, coincidint amb els Jocs Olímpics d’Hivern 2018, promocionarà els seus nous bastons.   

Només cal donar un volt per algunes de les principals competicions d’esquí alpí que se celebren cada any a casa nostra per constatar que Leki continua sent una referència entre els esportistes. El líder mundial en producció de bastons no perd pistonada i segueix destacant per la seva qualitat. I un any més, en pot treure rendiment la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

Concretament, són els esportistes de l’equip de tecnificació català d’esquí alpí que una temporada més poden gaudir del seu material en entrenaments i competicions. Una marca amb més de 250 patents que treballa amb moltes federacions internacionals punteres.

“Aquest vincle amb la FCEH és important perquè ens doneu visibilitat i transmeteu valors que contribueixen en la nostra difusió. No podríem entendre la marca sense esportistes com vosaltres que il·lusioneu a molts altres esquiadors” explica el director comercial de Leki, Luis Fortun.

La nova proposta estrella

La marca, distribuïda a casa nostra a través de Viper-Sport, treballa de forma incessant per estar sempre al costat de les últimes innovacions. En aquest sentit, i a pocs dies perquè comencin els Jocs Olímpics d’Hivern de PyeongChang 2018, la marca aprofitarà per llençar els seus nous bastons WorldCup Racing Comp.

Un producte amb una empunyadura nova, molt més prima i amb molt grip, a banda de comptar amb una dragonera nova, específica de competició. D’aquests nous bastons en podran gaudir els nostres esportistes la pròxima temporada 2018-2019.

A més, per aquesta temporada destaca el nou sistema Trigger S, mecanisme d’unió del guant amb el bastó. El modern sistema destaca per la seva comoditat, el maneig senzill i l’ajust ràpid, a més d’oferir màxima seguretat i risc mínim de lesions.

La relació entre la FCEH i Leki no ha fet més que potenciar la pràctica i difusió d’un esport que, tot i això, encara té reptes importants al davant: “Per enumerar-ne alguns, el clima, atraure noves generacions i rebre més suport institucional. En tenim diversos sobre la taula” planteja Fortun. Mentrestant, els esportistes catalans aprofiten tots els beneficis dels productes Leki per obtenir grans resultats en les principals competicions del circuit nacional i internacional.

Pàgina web Leki