Les estacions del Grup FGC enceten temporada amb novetats

foto

La Molina, que celebra el seu 75è aniversari, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé, totes elles propietat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, obren temporada aquests dies amb millores en la qualitat de la neu, nova maquinària, noves pistes innivades, entre altres novetats.

Aquest matí alguns afortunats esquiadors ja s’han llevat sabent que, en poques hores, estarien lliscant per les pistes completant les primeres baixades de la temporada 2017-18. Concretament, a La Molina, que ha estat l’encarregada d’encetar la temporada pel que fa a les estacions FGC.

L’estació de la Cerdanya obre per aquest cap de setmana una important part de les seves pistes, com Pista Llarga, Trampolí i les cintes transportadores de Pista Llarga, Debutants i Johan Cruyff, i ja de cara al pont es preveu obrir la zona central. L’estació ofereix noves pistes innivades (com es pot veure en la imatge inferior), ampliació d’algunes ja existents i millora en la producció de neu de cultiu.

muntanya sagrada,canons,la molina

Sens dubte, per La Molina es tracta d’una temporada especial pel fet d’arribar als 75 anys d’història. Una xifra rodona que al llarg de la temporada celebraran amb diferents esdeveniments, com el cèlebre Descens Infantil d’any, espectacles musicals, una jornada retro i un bateig de neu.

Més informació: www.lamolina.cat

Les estacions del Pallars s’inicien amb portes obertes

Espot i Port Ainé han decidit obrir la nova temporada aquest divendres, i ho faran amb unes portes obertes destinades a facilitar una primera experiència a la neu pels debutants. Amb un sol forfet, els esquiadors podran gaudir de gairebé 70 quilòmetres per practicar esquí alpí i nòrdic.

Ambdues estacions milloraran la qualitat de la neu amb l’adquisició de tres noves màquines trepitjaneu (dues a Port Ainé i una a Espot), a banda de renovar les dues terrasses, ampliar l’oferta gastronòmica i oferir un nou punt de lloguer de material, al pàrquing de l’Hotel Port Ainé 2000***.

A més, les dues estacions de SkiPallars i Tavascan ofereixen un únic forfet que permet gaudir de les tres estacions a partir del segon dia.

Més informació: www.espotesqui.cat | www.portaine.cat

Vall de Núria arrenca ja, Vallter 2000 la setmana vinent

Les dues estacions restants del Grup FGC tampoc tardaran gaire a començar a rebre visitants. Vall de Núria ho farà previsiblement aquest dissabte, també amb algunes novetats que reforcen la qualitat de l’estació. Per exemple, les noves activitats disponibles al Parc Lúdic, la millor opció per gaudir dels esports d’hivern en família. També es manté l’opció de realitzar alternatives a l’esquí, com les caminades amb raquetes de neu. I si ens hi hem d’estar més d’un dia, l’estació ha renovat les 14 habitacions de l’Hotel Vall de Núria, a més d’oferir un nou programa d’animació als seus clients.

Més informació: www.valldenuria.cat

En canvi, Vallter 2000 ha preferit esperar uns dies i, si les condiciones meteorològiques favorables es compleixen, obrirà portes el dimarts 5, aprofitant el pont de desembre. Una estació que reforça la seguretat en la zona de debutants i en el Parc Lúdic i que aquesta temporada fomentarà l’adquisició dels forfets via pàgina web per estalviar diners i cues. El seu inici la pròxima setmana també serà en jornada de portes obertes.

Més informació: www.vallter2000.cat