Lydia Iglesias (ANEC) 3a classificada a la cursa FIS Júnior de Riale Formazza

foto

La fondista aranesa Lydia Iglesias (ANEC), integrant de l’equip estatal de la RFEDI, es va proclamar el passat diumenge 4 de desembre 3a classificada a la cursa FIS Júnior de 7,5km celebrada a Riale Formazza (Itàlia). Lydia va assolir un temps de 24:46.9, quedant per darrere de les italianes Veronika Broll (22:37.4) i Anna Comarella (21:53.3).

La competició va començar el dissabte dia 3 quan la fondista del ANEC va assolir una 5a posició a la general. ‘El dissabte vaig competir bastant millor que el diumenge, encara que vaig caure i vaig perdre una mica de temps. El diumenge no vaig córrer com m’hagués agradat, però com havia retallat temps a la cursa de dissabte i sortíem amb el temps que havíem fet, vaig poder assolir el 3è lloc’. 

Finalitzades les competicions a Riale Formazza, Lydia Iglesias ha estat entrenant durant una setmana a Livigno amb molt bona qualitat de neu i preparant-se per participar a la Copa d’Europa d’aquest cap de setmana a Valdidentro / Isolaccia (Itàlia) i a la següent que tindrà lloc a Goms (Süissa) del 16 al 18 de desembre.

‘El meu objectiu és fer-ho el millor possible a aquestes curses, no vull dir Top 20 o Top 15 fins que no sàpiga com estic a aquestes copes d’europa. De moment, a les curses m’he trobat molt bé i això em motiva molt’.