Lydia Iglesias es proclama Campiona d’España d’Esquí de Fons Llarga Distancia 

foto

El 26 de febrer es va celebrar a Plan d’Estan, Benasque, el Campionat d’Espanya absolut d’Esquí de Fons de Llarga Distancia on la Lydia Iglesias va ser la protagonista.

 

 

Amb un temps de 43:35.8, la fondista del club ANEC, creuava la meta aconseguint el millor temps i proclamant-se així vencedora del campionat.

“La veritat és que les sensacions en la cursa van ser molt bones. La setmana anterior vaig estar d’exàmens i no vaig poder entrenar com m’hagués agradat, tot i això no va sortir gens malament” comentava la Lydia Iglesias després de la cursa. Afegeix que “estic contenta, ja que 15 quilòmetres és una distància que normalment no correm les noies a Copa d’Europa o en competicions estatals i no se’m va fer gaire llarga, l’esperava més pesada”.

Ara la Lydia gaudirà d’un descans ben merescut, per tornar a arrencar el cap de setmana en la Copa d’Europa de Sant Ulrich a Àustria. Després competirà l’11 i 12 de març en una cursa FIS a Linza, per acabar a la final de la Copa d’Europa a Seefeld del 17 al 19 de març. Per últim competirà en els Campionats d’Espanya d’Esquí de Fons a Baqueira Beret del 25 al 26 de març.

Lydia Iglesias: Cursa FIS a Àustria