Obert el termini de presentació de candidatures per al VI Premi Pitu Figueras 2018

foto

Amb la voluntat de reconèixer la ingent i imprescindible tasca dels col·laboradors i voluntaris que fan créixer els esports d’hivern, un any més es posa en marxa el Premi “Col·laborador i Esport” Dr. Pitu Figueras. Fins al 27 d’abril es poden presentar candidatures. 

Potenciar els valors de l’esport per davant de tot; dedicar part del seu temps, de forma totalment altruista i gratuïta, a ajudar en l’organització d’una prova; incentivar i promocionar els esports d’hivern; fomentar el voluntariat i l’associacionisme entre el seu entorn. Són alguns dels criteris que marquen la filosofia del VI Premi “Col·laborador i Esport” Dr. Pitu Figueras 2018.

Amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels voluntaris i col·laboradors en el món dels esports d’hivern, un any més en posa en marxa aquest humil reconeixement  inspirat en la figura del Dr. Figueras, que precisament va dignificar la tasca d’aquesta gent i va dedicar un gran nombre d’hores al tractament de les lesions dels esquiadors, sempre amb bon humor i carisma.

Les candidatures, fins al 27 d’abril

Qualsevol amant dels esports d’hivern pot proposar la seva candidatura, sigui individual o col·lectiva (grups o entitats esportives). Com sempre, la presentació dels candidats no serà pública, i es tancarà el termini de presentació de candidatures el 27 d’abril.

El nom del guanyador, que decidirà un jurat, es donarà a conèixer un mes després, el 27 de maig, que entregarà una escultura singular, al·legòrica als valors de l’altruisme i el treball desinteressat per l’esport.

Les candidatures s’hauran de presentar a la FCEH o a través del correu electrònic info@fceh.cat, aportant la documentació que s’especifica en les bases del premi.

En les cinc edicions celebrades fins al moment, els guanyadors han estat diversos, sent el darrer Sylvana Mestre, una professional exemplar que ha treballat i treballa per l’accessibilitat i la inclusió de les persones amb discapacitat en l’esport. El palmarès complet del premi és aquest:

Temporada 2012-2013: El descens infantil de La Molina

Temporada 2013-2014: Sr. Guillem Salmerón i el seu equip

Temporada 2014-2015: Associació de Volentaris Val d’Aran

Temporada 2015-2016: Sr. Agustí Juan i Segarra

Temporada 2016-2017: Sra. Sylvana Mestre i Alexander

Us animem a presentar les vostres candidatures!

 

Enllaços d’interès

Formulari de presentació de candidatures

Bases del Premi