Proclamats els millors de la Nocilla Marmota Minifreestylers

foto

Aquest diumenge es va celebrar a l’estació d’esquí Masella la quarta prova del Circuit Minifreestylers, la Nocilla Marmota Minifreestylers.

Nens i nenes de fins a 15 anys van gaudir d’una jornada de sol, neu i freestyle. Esquiadors i snowboarders (tant freeskiers com racers) van gaudir i competir en aquesta prova puntuable per al 6è Pyrenean Minifreestyler Tour.

La jornada va constar d’una competició a tres rondes on va contar la mitjana de les dues millors.

En la modalitat de freeski el campió més menut va ser en Guille Gubert del LLIVIA en la categoria U9. Els seus companys de club Gonzalo Jimenez i Guiu Contijoch van ser el segon i tercer respectivament.

En la categoria U11 també va ser un membre de l’equip LLIVIA qui va pujar al calaix més alt del podi. Va ser en Marc Horgan el vencedor, mentre que en Pol Castell va ser el subcampió i en Jose Mª Castells també del LLIVIA va quedar en tercera posició.

L’Oriol Castell va ser el millor de la categoria U13.

Pel que fa a la modalitat d’snowboard, el millor rider de la categoria U9 va ser l’Íñigo de San José. Mentre que l’Aroa Da Silva del PEC va ser la campiona en U11, la Maruchi de San José va ser la segona i l’Aina Ral va ser l’encarregada de tancar el podi. També en la categoria U11, en Maximilian Sierra va ser el rider que va aconseguir una millor puntuació. En Max Aviño del SBAREA va ser el segon i en Daniel Mulet va quedar tercer.

La Marta Alvarez del CEMT i en Pol Gomariz del SBAREA van ser els campions de la categoria U13. En Marc Verges i en Bruno de San Jose van ser segon i tercer respectivament.

La millor snowboarder de la categoria U15 va ser la Meritxell Verges, mentre que en categoria masculina ho va ser en Marc Viñas del CEMT. També del CEMT va ser el segon classificat, en Roger Suriña.

La propera competició puntuable per al 6è Pyrenean Minifreestyler Tour, serà la prova Cerler Freestyle 4 kids a Cerler el pròxim 1 d’abril.