Puigcerdà decideix el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic Open

foto

La pista de gel de la capital ceretana va acollir el cap de setmana esportistes de totes les categories amb els títols catalans en joc de la modalitat open. La prova és organitzada pel club P.A. Puigcerdà.  

Una temporada més, quan el calendari de competicions de neu arriba al seu punt final, l’atenció passa a estar centrada en el patinatge artístic, que encara ens reserva alguna de les seves millors cites. El 27 i 28 d’abril, un cop més, la pista de gel de Puigcerdà va celebrar amb bon nivell el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic.

En la categoria Debutants femenina es va produir un triplet blaugrana al podi que va encapçalar Eva Medina, seguida de Valery Russo i Martina Sibera. El també blaugrana Miguel Vial va superar el seu company Jaume Fluvià.

En Benjamí, Júlia Martín (PAP) va proclamar-se campiona seguida de les companyes de club Núria Tor i Naüja Calduch. El també patinador del PAP, Pol Visa, va vèncer per davant d’Aidan Huestis (FCB). En Debs, Emilia Giniiatova (FCB) va imposar-se a Laia Puntí i Ingrid Martín, ambdues del PAP.

En Novice Regional, el títol va ser per a Ona Fito (FCB) mentre que en Advanced Novice la victòria va ser per a Júlia Rodríguez (FCB), seguida de Fanny Maria i Alexandra Martínez, del FCB. En Basic Novice, les patinadores del PAP van copar el podi amb Malak Faisal Zafar, Laura Izquierdo i Clara Sanjosé. En homes, Guiu Oliver (FCB) va ser el millor seguit de Pau Vilella (PAP) i Gael Foulon (FCB).

Respecte a la categoria Intermediate Novice, Clàudia Capdevila (CEGVA) va emportar-se el títol amb la seva companya Irene Aris segona i Paula Foulon (FCB) tercera. En Aleví, Carla Sánchez (PAP) es va endur el títol amb només 6 dècimes de marge respecte Naila Visa (PAP), mentre que Berta Feixas (CEGVA) va tancar el podi.

En Infantil A, victòries dels patinadors Sandra Tor (PAP) i Daniel Odriozola (CEGVA). De la categoria Cadet, Annika Huestis (FCB) es va proclamar campiona per davant de Berta Ruiz (PAP) i Abril Pastor (CEGVA).

Per últim, en Júnior, Daniela A. Blanco (FCB) va ser la millor patinadora de la categoria amb Griselda Serrallach segona i Georgina Serrallach tercera, ambdues del CEGVA. En homes, Arnau Joly (FCB) va ser campió amb Elvis Caubet (PAP) segon després dels dos programes disputats.

 

Enllaços d’interès                                                                                                                                       

Classificació