Queralt Castellet i Israel Planas, premiats per la RFEDI

foto

En el marc dels I Premis Nacionals dels Esports de Neu, la rider va ser premiada com a millor esportista 2016/17, mentre que Israel Planas va ser nomenat millor entrenador de neu a títol pòstum. L’acte va tenir lloc al recinte Madrid SnowZone, previ a la celebració de la Copa Espanya Audi U16.

Amb la presència de representants del Consell Superior d’Esports (CSD), del Comitè Olímpic Espanyol i d’alguns presidents de Federacions autonòmiques, divendres passat va tenir lloc a Madrid la gala dels I Premis Nacionals dels Esports de Neu. Una gala que va servir per retre homenatge als diferents actors del món de la neu, des d’estacions a marques, premsa, clubs, Federacions i esportistes. I en ella va haver-hi presència catalana, després que la RFEDI escollís guanyadores dues de les candidatures que va presentar la FCEH.

Queralt Castellet, amb participació en tres Jocs Olímpics d’Hivern i subcampiona mundial a Kreischberg 2015,  va rebre el Premi María José Rienda a la millor esportista femenina de la temporada 2016/17, segons el rànquing mundial. Una Queralt que es troba entrenant dur a l’estranger per tal d’afrontar al màxim nivell els Jocs Olímpics d’Hivern de Pyeongchang 2018 del pròxim mes de febrer.

En el mateix acte també va rebre un merescut homenatge pòstum l’estimat Israel Planas, al que van premiar com a millor entrenador/ de neu, al millor i més professional entrenador de l’any 2016/17. Un digne reconeixement a la gran tasca que va realitzar l’Israel en el món de la neu, concretament en l’snowboard, i que va comptar amb la presència a la sala dels seus pares.